| Mony_4137 a întrebat:

Vreau sa imi las parul sa creasca. Ce ar putea grabi cresterea? Daca il tin impletit noaptea si uneori ziua, ajuta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, parul creste mai repede daca este sanatos. da, sa il tii in coada impletita pe timpul noptii este o solutie sa il pastrezi sanatos. de asemenea, ar trebui sa iti tai varfurile imediat cum se inspica. un par inspicat creste incredibil de greu happy. ideea este : ai grija ca parul sa nu se arda, sa se inspice happy.

6 răspunsuri:
| ioanabanana a răspuns:

Stti ce nu inteleg eu? cum se face ca toata lumea are senzatia ca, cresterea parului are legatura cu starea de sanatate a lungimilor. parul creste in urma unui proces numit keratinizare...si tine strict de metabolism...in acelasi timp tine de vitamine si de circulatia sangelui.jeez

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Tinctura de ardei iute grabeste cresterea parului si la fel si uleiul d e ricin.
Amandoua se gasesc la plafar si costa 7-9 lei.

| razadeluna a răspuns:

Da, ajuta sa il tii impletit in special noaptea

| andi a răspuns:

Spanacul... vezi popeye marinarul!

| hândel a răspuns:

Asta, sau poti adormi suspendata-n coada. Am auzit ca face minuni. Scuza-ma pentru. glumita. tongue

| andytza a răspuns:

Draga iscream4icecream ce spuneai de inspice? e grav? adica daca se inspica si se arde nu mai exista sanse sa fie sanatos, nu? e inspicat si trebuie sa-l tai? of of despica-s-ar spicu`n patru happy