| Crinameow a întrebat:

Vreau sa imi las sprancenele sa creasca pentru ca nu sunt multumita de forma lor, sunt prea subtiri. Problema e ca atunci cand vor creste se vor vedea firele in plus din jurul lor. Cum as putea sa le acopar? Fundita:*

Răspuns Câştigător
| CuteLittleThing a răspuns:

Eu mi-as face breton pe frunte cat timp mi-as lasa sprancenele sa creasca. Stiu, depinde si de parul tau, forma fetei, gusturi, etc. Poti incerca sa lasi sa creasca firele din apropierea sprancenelor si sa le smulgi pe cele care cresc prea departe.

3 răspunsuri:
| OMURITOARE a răspuns:

3 cuvinte FOND de ten sau pudra

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru OMURITOARE):

Nu se acoperă așa

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru OMURITOARE):

Dacă ești sigură de forma pe care vrei să o aibă sprâncenele tale pe viitor, cumpără un creion/fard cât mai apropiat de nuanța lor naturală și conturează forma pe care o dorești, după care vei pensa firicelele care sunt în plus. Fondul de ten, corectorul, pudra nu le pot acoperi decât puțin din culoare(asta dacă au putere mare de acoperire), însă la lumină naturală tot se vor vedea firele. După cum am spus mai sus, pensezi ce e în plus, iar în timp ce sprânceana crește după cum vrei tu, va trebui să o conturezi pentru a nu se vedea celelalte fire. Apropo, NICIODATĂ sprâncenele să nu fie negre!