Epilatul e una iar rasul cu bigul e alta. Cu bigul iti va creste mai des si mai tare. Epileaza-te cu ceara sau aparat de epilat. Adica stilul smuls.
Nu creste mai mult ca nu are cum, e f okey.
Cum odata pe an? Pai creste de n ori pana atunci.
Pai f bine, epileaza-te, dar de ce ai zis odata pe an doar?! Creste intre timp, nu trebuie mai des?
De unde ai scos-o? Nu doar homo se epileaza, chiar multi homo nu o fac, culmea.
Omu nu se suporta cu asa par pe el, si prietenul meu de ex are par gramada, si cand te uiti la el uneori, ai asa o stare mai nasoala, arata naspa cu parul ala pe el, dar el nu se epileaza.
Unora nu le place sa fie cu parul ala pe ei.
Si daca ar fi homo, aia era, nu era nici o problema, fiecare are dreptul sa aiba ce orientare sexuala are.
Nu creste mai repede daca se rade cu bigul sau ce o fi, ca nu are cum, radacina parului e tot aia si functioneaza la fel, nu conteaza ca tai deasupra sau nu.
Ca sa creasca mai repede ar trebui sa umbli in radacina sa modifici acolo chestii care genereaza cresterea si care regleaza viteza cresterii parului, altfel nu.
Atat timp cat nu umbli acolo, nu poti influenta viteza de crestere a parului.
Eu ti-am zis ca sa intelegi mecanismul, sa intelegi tu ca nu creste mai repede.
Aia o sa fie problema ta la bătrânețe.Cand o sa ai o grămadă de boli si o pensie din care nu o sa poti sa iti iei o pâine parul va fi problema.
Poti sa te epilezi, ca nu creste mai mult.
Eu zic că cel mai ok este o dată pe lună sau la maxim doua luni. O dată la un an este o prostie. Eu fac sală și mă fac cu o mașină de tuns care ia la piele deoarece parul de pe mâini și picioare este inestetic, iar în plus am și tatuaje. Chestia cu crescutul mai des este un mit fals, nu știu cum încă oamenii mai cred că dacă te razi creste parul mai des
Daca ești bătut în cap și nu ești de acord cu un răspuns ok nu trebuie sa dai calificativ eronat.
Tu ești o cauză pierdută și degeaba îți explică cineva unele chestii că tot nu le înțelegi. Ești genul care jignește pe internet, dar în real ești pisicuță pentru că ți-o iei grav. Tu ești pe site-ul ăsta să enervezi lumea sau să îi ajuți pe cei care pun întrebări cu răspunsuri nefolositoare sau prostești cum ai făcut-o și la întrebarea de ieri cu sprayul cu piper.
Nu creste mai mult. Dar nici nu te tine un an. Va trebui sa te razi (asta nu e epilat) cam la 2-3 saptamani. Insa, pe maini va arata rau cand creste.
Pai si sa-i placa asa cu parul ala? Daca omu are prea mult, e asa cam scarbos uneori, e una pielea curata, si alta cu asa par pe el.
Pai in acest caz trebuie sa se faca destul de des, nu cum zice el ca vrea doar o data pe an.
Pai cam asa zic si eu, se face chiar saptamanal treaba asta sau hai, maxim la doua saptamani, altfel deja incepe sa creasca.
Corect!
Te poti face si mai des de o data pe an. E un mit ca parul devine mai des. In functie de ce fir de par ai, dupa ce incepe sa creasca o sa te intepe si o sa te manance pielea probabil. Dar dupa ce ajunge la lungimea initiala totul va fi ca inainte sa il razi.
Nu. asta e un mit. eu dau de 2 ani cu lama pe fata si tot nu imi creste barba
anonim_4396 întreabă: