Singura solutie este sa lasi parul tau asa cum e el natural.De ce sa strici modul tau de a fi? Plu ca blonda cu sprancene brunete arata groaznic.Ai 14 ani, ce Dumnezeu? Ai destul timp.Eu am in clasa o fata care s-a vopsit bruneta din blonda anul trecut, iar acum ii cade parul, nu stie cum sa nu ramana cheala...Plus ca arata oribil.
Sfatul meu e sa fii cuminte, sa nu te vopsesti!
Nu prea ai cum sa te faci blonda daca ai sprancenele negre pentru ca banuiesc ca si parul tau natural e negru si nu cred ca ti-ar sta bine blonda! Si avand sprancenele negre nu da bine cu blond. Si sa le vopsesc e naspa mai ales de la varsta ta. Fa-te alta culoare daca vrei, mai deschide-ti putin parul, insa blond e prea mult pentru tine...parerea mea.
Doar să le vopseşti.Atât. Dacă ai fi fost adultă, ar fi fost o soluţie să ţi-le tatuezi. Dar la vârsta ta, nimeni nu-ţi tatuează sprâncenele.
Pai ai putea sa te faci saten deschis sau inchis, ori roscat, dar daca vrei neaparat blonda vopseste si sprancenele.
Parerea mea este sa astepti sa mai cresti, de ce sa te vopsesti de acum?! daca vrei poti sa-ti faci cateva suvite, dar nu te vopsi de la varsta asta...vei avea tot timpul...
Poti sa iti vopsesti parul intr-o nuanta de castaniu deschis pre blond si nu o sa ai probleme, nu se v-a observa.Ai grija vopseaua pe sprancene afecteaza ochii.
Sprancenele trebuie sa aiba o nuanta apropiata cu cea a parului. Daca alegi sa iti vopsesti parul mai inchis decat culoarea naturala, creionul pentru sprancene trebuie sa fie si el cu o nuanta sau doua mai inchis decat de obicei.
Daca ai parul blond, coloreaza-ti sprancenele folosind un creion cu una sau doua nuante mai inchise decat culoarea parului.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: