| andreea7520 a întrebat:

Vreau sa ma fac blonda, insa am sprancenele negre... ce pot face? am 14 ani si stiu sigur ca m`ar avantaja foarte mult blondul, insa nu stiu ce pot face cu sprancenele, au o forma foarte frumoasa acum... insa cresc foarte repede si se fac foarte dese apoi, nu vreau sa ajung sa vopsesc ceva gen saten si apoi sa-mi creasca fire negre pe langa, ar arata ingrozitor! alte solutii? happy

9 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Iei bidineaua si dai regulat pe ele.

| Ea12345 a răspuns:

Singura solutie este sa lasi parul tau asa cum e el natural.De ce sa strici modul tau de a fi? Plu ca blonda cu sprancene brunete arata groaznic.Ai 14 ani, ce Dumnezeu? Ai destul timp.Eu am in clasa o fata care s-a vopsit bruneta din blonda anul trecut, iar acum ii cade parul, nu stie cum sa nu ramana cheala...Plus ca arata oribil.
Sfatul meu e sa fii cuminte, sa nu te vopsesti!winking

| Lorelai a răspuns:

Nu prea ai cum sa te faci blonda daca ai sprancenele negre pentru ca banuiesc ca si parul tau natural e negru si nu cred ca ti-ar sta bine blonda! Si avand sprancenele negre nu da bine cu blond. Si sa le vopsesc e naspa mai ales de la varsta ta. Fa-te alta culoare daca vrei, mai deschide-ti putin parul, insa blond e prea mult pentru tine...parerea mea.

| LoveMusic a răspuns:

Doar să le vopseşti.Atât. Dacă ai fi fost adultă, ar fi fost o soluţie să ţi-le tatuezi. Dar la vârsta ta, nimeni nu-ţi tatuează sprâncenele.

| Roberta00 a răspuns:

Pai ai putea sa te faci saten deschis sau inchis, ori roscat, dar daca vrei neaparat blonda vopseste si sprancenele.

| Adella92 a răspuns:

Parerea mea este sa astepti sa mai cresti, de ce sa te vopsesti de acum?! daca vrei poti sa-ti faci cateva suvite, dar nu te vopsi de la varsta asta...vei avea tot timpul...

| laraxlena a răspuns:

Poti sa iti vopsesti parul intr-o nuanta de castaniu deschis pre blond si nu o sa ai probleme, nu se v-a observa.Ai grija vopseaua pe sprancene afecteaza ochii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt blonda si am sprancenele negre si arata super tarewinking doar ca trebuie sa le ai mai subtirele... mie chiar mi-a placut dintotdeauna combinatia asta negru cu blond arata superwinking ca daca ai avea si prankenele mai blondine ar arata najpa te-ar face foarte palida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sprancenele trebuie sa aiba o nuanta apropiata cu cea a parului. Daca alegi sa iti vopsesti parul mai inchis decat culoarea naturala, creionul pentru sprancene trebuie sa fie si el cu o nuanta sau doua mai inchis decat de obicei.

Daca ai parul blond, coloreaza-ti sprancenele folosind un creion cu una sau doua nuante mai inchise decat culoarea parului.