| mardeamor a întrebat:

Vreau sa ma fac permanent ondulat exact asa: http://iuly13.sunphoto.ro/Zuria_Vega/22179138 cum sa spun la coafor sa ma faca la fel? in orice caz ma voi face stiu ca sunt unele riscuri dar nu imi pasa asta.este adevarat ca se mai decoloreaza parul dupa permanent? mersi

4 răspunsuri:
| Bianqita a răspuns:

Nu exista bigudiuri pentru permanent atat de mari. Orice permanent se face pe bigudiuri mici, iar dupa asta il poti coafa pe bigudiuri mari.Ala e par facut cu ondulatorul sau cu placa.Intreaba in saloane sa vezi ca am dreptatetongue.

| CriminalMinds a răspuns:

Bună!happy
Atâta timp cât părul este proaspăt tuns şi nu este vopsit, nu există niciun risc.happyDar există şi avantaje : părul devine mai sănătos, nu mai cade, arată bine din punct de vedere estetic şi nu mai e nevoie să îl aranjezi; mă rog, înafară de prieptănat care e vital.laughing
Bye!kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tipa din poza nu are permanent ci doar facut din ondulator.
referitor la decolorare se poate decolora la anumite solutii prea concentrate. succes

| KiTTy_8200 a răspuns:

Nu stiu cat de adevarata este faza cu decoloratul parului. Cred ca e doar un zvon, iar la coafor ii spui ca vrei par ondulat dar nu de la radacina si nu foarte cret, doar inele. Eventual ii printezi poza aceea sau cauti una din cataloagele coaforului. Sper ca te-am ajutat.