Eu zic sa nu incerci sa te ingrasi, mai bine sa mananci atunci cand iti este foame. Daca vrei neaparat sa mai pui cateva kg., atunci cand nu ti-este pofta, sa mananci felurile preferate de mancare si pofta va veni, te asigur.
Pff ce noroc pe capu tau[glm],sigur nu as zice asa ceva dar:mananca dulciuri nu exagerat dar mananca,bea sucuri carbogazoase nu prea multe ca nu sunt bune,mananca saorma,du-te la un fastfood, mai poti manca si gem, miere... dulciuri insa cum ti-am zis nu prea multe ca nu-s bune:*bafta la ingrasat
Buna! Mergi la medic sa-ti prescrie niste vitamine.Eu am luat acum 5-6 ani Centrum.Am avut o gripa puternica si pe langa tratament mi-a recomandat un doctor si aceste vitamine, ca supliment alimentar.Atunci eram tare slaba, dar Centrum mi-a facut o mare pofta de mancare si am reusit sa ma dezvolt foarte bine (acum sunt numai bine)! Dar, iti recomand sa faci si niste analize.Nu e normal sa nu ai pofta de mancare.Desi,pe caldurile astea, numai de mancare nu ne arde! Bafta!
Bati un galbenus de ou cu o lingura de zahar pana obtii o crema.iei dimineata pe stomacul gol timp de 3 zile
la mine merge
Si eu am aceeasi problema ca tine.vr sa ma ingras si din pacate nu se pune abosulut nimic.mananc normal 3 mese pe zi + rontzaieli etc. Uite ce am gasit eu si merge garantat 100%., este un supliment alimetar DECANOFORT se gaseste la farmacii. mi-a recomandat o cunostiina.Aceasta cat timp a urmat s`a inrgasat cu 7 kg. am intzeles ca iti da pofta d emancare si ca tot ce mananci se asimileaza. Urmeaza sa ma duc sa cumpar si eu. sper sa mearga si in cazul meu dar aici depinde mult de organism. .
Iti urez noroc!
Pai incearca cu niste vitaminac! sigur o sa mearga! si eu sunt la fel dar de cand am inceput sa iau am avut pofta de mancare si m-am ingrasat cu 5 kg
Si eu am avut problema asta, dar acum m-am ingrasat, arat mult mai bine
secretul este sa faci sport mult, sa mergi la sala sa ridici greutati, astfel ti se face pofta de mancare si o sa te ingrasi armonios, nu o sa se depuna grasimea pe fund sau alte parti...
ia dimineata pe stomacul gol o lingurita de ulei de masline, miez de nuca galbenus de ou crud si cumpara-ti niste pastile "propolis + vitamina C " pentru. pofta de mancare
Bafta
Cameliiia15 întreabă:
Chinezuuu întreabă: