Vreau sa ma tund da numa varfurile. nu vr sa ma duc la coafor ca imi taie prea mult.cum sa ma tund? imi prind toata coada sau pe rand sau cum?

Răspuns Câştigător
| Meli34 a răspuns:

Eu zic sa-ti prinzi coada si sa dai drumu din ea la cate o suvita si sa o tunzi, daca esti tunsa im scari e mai greu, dar daca nu e mai usor... daca nu, roag-o pe mama ta sa te ajute. fundita pls ca nu am niciuna sad

6 răspunsuri:
| dan_2834 a răspuns:

Stii cum am facut eu...am parul cret si ca sa pot sa imi tai asa cum trebuie varfurile am procedat astfel:am prins parul,am luat placa si putin cate putin atat cat am indreptat, am taiat si varfurile, nu mult ci atat cat era nevoie din tot parul.Cred ca poti face la fel.

| maya_4030 a răspuns:

Iei cate o suvita si o rasucesti, ce ramane afara tai!

| contesa_9175 a răspuns:

Eu imi prind parul cand este ud, in coada fix deasupra fruntii in mijloc, il piaptan si apoi il tai drept cu foarfeca.cand il desfaci iti va iesi un pic filat.''Tehnica'' asta am vazut-o de multe ori la coaforul la care ma duceam inainte, bineinteles ca dupa aia il desfacea si il mai fila din foarfeca dar mie asa nu imi placea ca il prea subtia.

| Diana_6198 a răspuns:

Mai bine ar fi sa iti prinzi coada si dupa aia tai cate o suvita si tot asa.Dar sfatul meu ar fi sa te duci la coafor cine stie ce iti faci tu in cap, si daca nu iti place cum te`ai tuns.Si la coafor ii poti spune sa nu iti taie mult din el,este imposibil sa iti ia mult din par daca tu nu vrei, o rogi si tu frumos ca pana la urma tu ii dai banii, nu ea tielaughing. Sper ca te-am ajutat sh ai grija ce facihappy:*:*:*

| sAmAsxdzasad a răspuns:

Pai prindetil in coada si taie dar ai grija sa nu fie nicun varf pe afara si taiele incetisor cu foarfeca dar cel mai indicat sa tile taie altcineva dar cu experienta

| casandra_5926 a răspuns:

Pai, eu am parul de aproximativ 70 si ceva de centimetri si mi-l tai cam de 3 ori pe an aproximativ 5 cm happy cand mi-l tai eu il las desprins, plimb piaptanul prin el si-l tai acolo unde firele sunt despicate, dar cel mai bine ar fi sa te ajute cineva happy