| joy a întrebat:

Vreau sa ma tund, dar nu stiu cum?! Ce ma sfatuiti? Ce se mai poarta? Daca ma ajutati va promit ca in curand va voi arata noul lookhappy

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Eu imi doresc sa am parul lung si tu vrei sa-l tunzi? Tunde-l putin in scari, ca sa-i dea mai mult volum. dar mai scurt nu-ti recomand sa-l tunzi! Doar daca tii mortis! E foarte frumos parul tau, ar merge sa-i mai inchzi putin culoarea.si apoi, asteptam sa vedem noul lookwinking

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Baietilor le plac fetele cu par lung!
Chiar daca sunt blonde... big grin

auran
| auran a răspuns:

Incearca coaforul virtual de pe Divahair desi, eu nu la-s tunde eventual i-as da alta nuanta daca iti doresti o schimbare.

| Sara2 a răspuns:

Vara asta se poarta parul lung...asa ca...nu te tunde

| RamonaMn a răspuns:

Tunde'l filat sau in scari.
Sa ne arati si noua noul lookwinking

Succes!

| onlyme_3202 a răspuns:

Daca chiar vrei o schimbare, poti sa iti faci un breton franjurat si restul parului sa il tunzi in scari, ti-ar sta super fainhappy
p. s. mie imi place foarte mult parul tau si cum iti sta asahappy

| mioara a răspuns:

Intreaba un stilist

| alexam a răspuns:

Da, filat sau in scari, dar daca poza ta e reala, nu il ai asa des, asa ca te avantajeaza cam orice, stilistul trebuie sa-l intrebi doar in functie de forma fetei ce ti-ar sugera... Eu l-am avut destul de lung, l-am tuns frantuzeste ( adica drept intre urechi si umeri ca lungime ) si dupa inca 2 luni, de curand i-am dat o forma destul de faina, avand parul ondulat natural, urmeaza sa imi fac un bob, mai peste cateva luni. big grin

| N538961518 a răspuns:

Eu cred ca iti sta destul de bine asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este sa nu-l tunzi, poate sa-ti schimbi coafura.eu cred ca un breton filat pe-o parte si evitatea cararii pe mijlocul capului te-ar prinde de mine. un tapat frumos si ti-ar sta perfect.multe fete isi poarta parul asa si sincer nu am vazut sa le stea urat. din contra.si eu sunt asa cum iti recomand si sunt multumita. dar te rog nu te tunde.doar schimba-ti coafurabig grinbig grin. sper ca nu te-am suparat pentru recomandare. dar crede-ma k vei fi multumita daca iei in considerare sfatul meubig grin.in speranta ca ti-am putut fi de ajutor.:*:*pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De minune*sqze pentru greshelibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tundete i scari si o sa fi tare. Pupici mlti si dulci.BAY, BAY!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

POTI SA TE FACI FILAT SI
IN SCARI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tuns filat sau in scari simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te tunzi filat la aspectul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te tunde, lasati parul asa, sau eventual dati o forma doar atat. Parul mai lung te avantajeaza tot timpul... Poti sa ati faci orce coafura vrei pe parul lung, an schimb pe parul scurt...Mai gandeste-te.