Eu imi doresc sa am parul lung si tu vrei sa-l tunzi? Tunde-l putin in scari, ca sa-i dea mai mult volum. dar mai scurt nu-ti recomand sa-l tunzi! Doar daca tii mortis! E foarte frumos parul tau, ar merge sa-i mai inchzi putin culoarea.si apoi, asteptam sa vedem noul look
Incearca coaforul virtual de pe Divahair desi, eu nu la-s tunde eventual i-as da alta nuanta daca iti doresti o schimbare.
Daca chiar vrei o schimbare, poti sa iti faci un breton franjurat si restul parului sa il tunzi in scari, ti-ar sta super fain
p. s. mie imi place foarte mult parul tau si cum iti sta asa
Da, filat sau in scari, dar daca poza ta e reala, nu il ai asa des, asa ca te avantajeaza cam orice, stilistul trebuie sa-l intrebi doar in functie de forma fetei ce ti-ar sugera... Eu l-am avut destul de lung, l-am tuns frantuzeste ( adica drept intre urechi si umeri ca lungime ) si dupa inca 2 luni, de curand i-am dat o forma destul de faina, avand parul ondulat natural, urmeaza sa imi fac un bob, mai peste cateva luni.
Parerea mea este sa nu-l tunzi, poate sa-ti schimbi coafura.eu cred ca un breton filat pe-o parte si evitatea cararii pe mijlocul capului te-ar prinde de mine. un tapat frumos si ti-ar sta perfect.multe fete isi poarta parul asa si sincer nu am vazut sa le stea urat. din contra.si eu sunt asa cum iti recomand si sunt multumita. dar te rog nu te tunde.doar schimba-ti coafura. sper ca nu te-am suparat pentru recomandare. dar crede-ma k vei fi multumita daca iei in considerare sfatul meu.in speranta ca ti-am putut fi de ajutor.:*:*pupici