| BiscuitelStricat a întrebat:

Vreau să mă tund scurt. Foarte scurt. Nu am fruntea prea mare, am păr foarte des și multe coșulețe pe față. Am nasul puțin strâmb și ochii de mărimi diferite. (la ochi e foarte vizibil) Nu ar fi asta problema. Am niște cearcăne oribile și nu vreau ca părul scurt să le accentueze și mai tare. Dorm 6 ore pe zi (știu că trebuie 8, dar m-am obișnuit să mă culc târziu și să mă trezesc devreme, pe la 06:40-07:00. Nu mă machiez niciodată și nici nu vreau s-o fac. Întrebarea mea este: Cum pot diminua cearcănele?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă-ți program de somn 22:30-7:00,folosește telefonul, calculatorul, laptopul etc doar la mijlocul zilei, bea mai multă apă și din ce am mai încercat eu, dă-te cu ulei de sâmburi de struguri sub ochi timp de o săptămână, seara la culcare.

| sweetangels a răspuns:

Esti amuzanta! Doar dormind poti! Asta e si cauza lor, lipsa somnului. Daca nu elimini cauza, ce efecte benefice vrei?

| rebe200515 a răspuns:

Pai depinde. Îți recomand un tratament anticearcăn sau somnul. Dacă esti mică (

| BOXINLION a răspuns:

Cred ca ti se pare... ti-ai format o fobie pentru defecte si ti le accentuezi. esti fata? Daca da... nu cred ca ti-ar sta cu parul scurt, zic eu.

Daca esti baiat? Da, si eu cam am cosuri pe fata, pe barbie cel mai mult, singura chestie care le mai ascund e barbuta. Incearca sa te tunzi scurt pe laterale si la spate, iar sus vezi tu... doar sa se vada diferenta.

Cum sa scapi de cearcane? Cum a zis si userul de mai jos, dormi... mai lasa telefonul/calculatorul seara si odihneste-te, si dimineata cand te trezesti nu brusca ochii, direct cum te-ai trezit, aprinde lumina la baie, etc mai stai si tu cateva minute cu ochii inchisi.