Am avut si eu breton de genul. dar numi venea chiar in ochi...pai.ca sa nu fie incomod bretonul poti sa-ti pui o agrafa care sal tina. Uite cam asa. http://img379.imageshack.us/i/babyfayce2su2.jpg/, dar daca vrei sal lasi liber, o sa te obisnuiesti. O sa fie mai greu la inceput, dar o sa vezi ca ai sa te acomodezi cu bretonul:)
Cu timpul devine foarte incomod. Dar poate o sa-ti vina niste idei cum sa-l prinzi.
Eu am breton pe o parte de 4 sau 5 ani, si doar la inceput este putin incomod, mai apoi te obisnuiesti.Si ma stragui sa mi-l tund in asa fel incit sa numi dea in oki, adica putin mai scurt deasupra okilor(este putin dificil la inceput insa este FRUMOS)
Eu il am asa si pentru ca ma enerva enorm, am inceput sa-l prind cu o agrafa in dreptul tamplei. Dar apoi nu`mi convenea nici asa, si acum il dau cu putin fixativ. Sta fara sa ma oftice si nici nu se vede naspa. Si il scurtez des pentru a nu`mi veni in ochi.
Dai cu mainile prin el, il dai cu fixativ (dar se face naspa) sau dai din cap Eu mi-am facut un tic cu datul din cap.
Da e foarte incomod treuie sa stai cu mainile in el pana innebunesti, eu mai bine ma tund cheala decat sa ma tund asa... dar asta e e o vorba baba sufera la frumusete... dar totusi tu decizi
Sincer ca nu prea e comod ca inpermanent ti da in ochi, daca nu vrei sa ramii cam oarba poti sa risti, dar eu cam te sfatui, sincer
Am avut e foarte incomod iti deranjeaza ochii, dar e frumos, acum ai grija cum ti-l faci, pentru al putea prinde cu o agrafa
As vrea sa ma fac eMo da e neaparat sa ma tai la mana sau sa imi tund sa-mi fac breton sau sa ma imbrac negru? mie imi place singuratatea si imi place sa mi se zica asadar nu stiu ce sa fac...nu cred ca ma lasa parinti as vrea sa fiu si yop ca voi va rog ajutati-ma spuneti-mi va rog cu ce sa incep de ex: primul pas al doilea pas...nu stiu ajutati-ma
Pai...si eu am avut frezaa emoo da s-a enervat o dataa mama pe minee si m-a pus sa tai bretonu ala da acum am beton drept si astept sa creasca sa-l fac iaraa asaa:X cand aviam bretonul maree :X>il tapam putin ca pe restul parului si il prindeam pe la nivelul tamplei cu o agrafaa :X>sau il lasam asa :X
anonim_4396 întreabă: