| bluesky a întrebat:

Vreau sa ma tung cu breton pe o parte ( emo, dar nu sunt emo big grin ) si as vrea sa intreb, mai ales pe cei care il au asa, daca e incomod si cum vi-l aranjati ca sa nu fie chiar pe ochi? Mersi mult!

Răspuns Câştigător
| NimeniAlta a răspuns:

Am avut si eu breton de genul. dar numi venea chiar in ochi...pai.ca sa nu fie incomod bretonul poti sa-ti pui o agrafa care sal tina. Uite cam asa. http://img379.imageshack.us/i/babyfayce2su2.jpg/, dar daca vrei sal lasi liber, o sa te obisnuiesti. O sa fie mai greu la inceput, dar o sa vezi ca ai sa te acomodezi cu bretonul:)

13 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Cu timpul devine foarte incomod. Dar poate o sa-ti vina niste idei cum sa-l prinzi. happy

| anonimmmmm a răspuns:

Eu am breton pe o parte de 4 sau 5 ani, si doar la inceput este putin incomod, mai apoi te obisnuiesti.Si ma stragui sa mi-l tund in asa fel incit sa numi dea in oki, adica putin mai scurt deasupra okilor(este putin dificil la inceput insa este FRUMOS)

| Aries90 a răspuns:

Eu il am asa si pentru ca ma enerva enorm, am inceput sa-l prind cu o agrafa in dreptul tamplei. Dar apoi nu`mi convenea nici asa, si acum il dau cu putin fixativ. Sta fara sa ma oftice si nici nu se vede naspa. thinking Si il scurtez des pentru a nu`mi veni in ochi. happy

| Lora_6439 a răspuns:

Dai cu mainile prin el, il dai cu fixativ (dar se face naspa) sau dai din cap laughing Eu mi-am facut un tic cu datul din cap.

| olimpiaherra a răspuns:

Da e foarte incomod treuie sa stai cu mainile in el pana innebunesti, eu mai bine ma tund cheala decat sa ma tund asa... dar asta e e o vorba baba sufera la frumusete... dar totusi tu decizi

| natalia_2288 a răspuns:

Sincer ca nu prea e comod ca inpermanent ti da in ochi, daca nu vrei sa ramii cam oarba poti sa risti, dar eu cam te sfatui, sincer

| Diana7383 a răspuns:

Iti pui o clama. cevathinking eu il am asa de mult timp si mam obisnuit.

| Abi_5708 a răspuns:

Am avut oh go on e foarte incomod iti deranjeaza ochii, dar e frumos, acum ai grija cum ti-l faci, pentru al putea prinde cu o agrafawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa ma fac eMo da e neaparat sa ma tai la mana sau sa imi tund sa-mi fac breton sau sa ma imbrac negru? mie imi place singuratatea si imi place sa mi se zica asawinkingdar nu stiu ce sa fac...nu cred ca ma lasa parinti as vrea sa fiu si yop ca voi va rog ajutati-ma spuneti-mi va rog cu ce sa incep de ex: primul pas al doilea pas...nu stiu ajutati-ma sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cred ca o sa-ti placawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cred ca o sa`ti placa winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am breton pe ochi si nu m-a deranjat deloc.eu mil aranjez cu putin fixativ(imi pun fixativ pe deget si imi pun acolo unde nu imi sta)da daca te deranjeaza poti sa-ti pui o clama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...si eu am avut frezaa emoo da s-a enervat o dataa mama pe minee si m-a pus sa tai bretonu alaangry da acum am beton drept si astept sa creasca sa-l fac iaraa asaa:X cand aviam bretonul maree :X>il tapam putin ca pe restul parului si il prindeam pe la nivelul tamplei cu o agrafaa :X>sau il lasam asa :X