Eu zic sa mergi la un coafor, sau sa chemi cineva mai cu profesie Antonia asa a facut.Sa te vopsesti ca ea nu e chiar asa de usor. Sper ca te-am ajutat.
Prinzi mai multe clamita intr-o linie si faci sub ele, dar mai bine te ajuta cineva profesionista. Si ideea ta e buna!
Eu zic sa te duci la un hairstylist( sau coafor) sa te faca cineva cu meserie FUNDA? plzz
Nu fa prostia sa te vopsesti singura daca nu ai studii. Du-te la un coafor/hairstylist ( eventual cu o poza de-a Antoniei in care se vede clar coafura ei ) si coafeza stie ce trebuie sa faca. Dar e buna si ideea ta, da' nu inteleg de ce iti doresti sa fie acea dunga dreapta, arata frumos si daca nu e dreapta, am mai intalnit fete cu par asa. Bafta!
Da, merge, asa am facut si eu si a functionat, dar ai mare grija si atentie :*
Pai cu elastic sigur nu o sa-ti iasa, nu te face singura, cheama pe cineva in stare de asta si cu ajutorul unei periute de vopsit(gen http://www.google.ro/......tp?/imgres )are marginea subtire si dreapta, dar daca vrei rezultate sigure si perfect drept mai bine te duci la un coafor.Bafta!
Mai bine du-te la coafor...nu cred ca o sa iti iasa foarte bine daca incerci sa te vopsesti singura.