Si eu am fost vopsita cu sampon si e foarte buna fiindca nu afecteaza parul... chiar si femeilor gravide le este recomandat sa foloseasca mai bine sampon
Daca folosesti doar sampon de vopsit poti sa ai surpriza ca dupa 2 - 3 spalari sa ai alta culoare decat cea initiala... nu afecteaza la fel de mult parul ca vopseaua.
Eu am folosit:d si nu mi-a afectat parul deloc. ceva de la loncolor parca era, nu mai stiu. mie mi-a placut, doar k mi-a ramas mult timp culoarea in par:d.
Eu stiu ca samponul colorant nu afecteaza parul pentru ca nu are amoniac. Acum depinde si de tipul tau de par, poate ai firul f sensibil, sau a mai suferit unele decolari.
Eu am fost vopsita cu sampon...si mi-a afectat parul pentru ca il am uscat. Poate daca ai parul mai puternic nu ti-l va afecta.
Daca tinem cont ca toate produsele cosmetice in marea lor majoritate,, sunt compuse din produse chimice, deci nu sunt naturale(chiar daca pe unele scrie ca au in componenta produse naturale), cu certitudine,, ca in timp iti va afecta si podoaba capilara... acum tu decizi. Pe loc nu vor aparea pb, dar in timp... cu certitudine... iti va parea rau...
anonim_4396 întreabă: