| maryangelll a întrebat:

Vreau sa-mi achizitionez lentile colorate dar nu prea stiu multe despre modul in care se folosesc. Am auzit ca trebuie sa ti le puna un oftalmolog, dar in fiecare seara trebuie sa le dai jos. Totusi dimineata urmatoare ti le pui singura sau? As vrea pareri cat mai multe depre lentile si daca sunt confortabile si cum sa le folosesti, mai ales de la persoane care le-au purtat. Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| 6111992 a răspuns:

Buna eu am folosit foarte mult timp aproximativ 5 ani si prima oara mi le-am pus singura este simplu dar cel mai indicat este sa mergi la un oftalmolog sa te invete.atunci cand ti-le pui trebuie sa nu fi machiata si sa te speli pe maini, cand le dai jos trebuie sa te speli pe maini si sa le introduci in solutie.Atentie nu trebuie niciodata ca scestea sa ia contact cu apa, ferestete sa le porti mult cand ploua, recipientul special din cand in cand trebuie spalat abia dupa ce se usuca se introduc lentilele si solutia nu ai voie sa folosesti nimic altceva in afara de solutia speciala (multa lume cand nu mai au solutie le pun in apa) ai grija sa nu le folosesti mai mult de 16 ore pe zi si niciodata sa nu dormi cu ele (eu am adormit cu ele si m-am trezit cu ochii lipiti si cu ameteli)respecta intodeauna regulile de igiena si nu o sa se intample nimic.Este total interzis sa le poarte altcineva, ochii sunt foarte sensibili si oricand poti lua o infectie.Incerca sa respecti regulile de baza eu nu le-am respectat si acum am niste probleme cu ochii de 2 ani nu mai port sper ca te-am ajutat.

1 răspuns:
| maryangelll explică:

Si nu sunt incomode?