E o solutie care te dai peste cap si creste dar daca esti chel poate asa daca ai par iti creste mai repede
Pai. ai nevoie de rabdare.peste noapte nu creste.
Dar totusi ...foloseste ulei de ricin.cauta sampoane pentru cresterea mai rapida a parului.
Pana una alta puneti in evidenta fata.cauta diferite coafurii!
Smile, girl! Funda?
Buna!
Eu am incercat ulei de ricin, sincer nu prea m-a ajutat si in plus mi l-a incurcat iar la spalare a cazut foarte mult.
Te sfatuiesc sa folosesti samponul Alpecin cu cafeina pe care mi l-a recomandat medicul de familie. Ei bine eu l-am folosit pentru caderea parului... dar sa stii ca m-a ajutat f mult la cresterea si indesirea/regenerare.
Toata lumea imi spunea imi perioada cand il foloseam: `wow ti-a crescut parul`
Bafta!
Exista sampoane ce ajuta la cresterea parului. Mai arunca o privire cand mai treci prin magazine Sunt sigur ca o sa gasesti ceva... Am impresia ca am vazut o reclama la televizor despre un sampon pentru. cresterea parului de la Garnier.
Parul proaspat spalat se clateste cu infuzie de salvie/urzica, masand bine scalpul, pentru intarirea radacinii firului de par si pentru stimularea cresterii
Eu ti-asi recomanda sa folosesti usturoi. ajuta mult la cresterea parului si chiar functioneaza.