| radu a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar o placa de par Remington S9000 si am gasit-o pe net cu 190lei-200lei. o gasesc mai ieftin in magazin?

14 răspunsuri:
| Ionutzsa a răspuns:

Can scumpawinking
Mai bine ia-ti din magazin tongue [ de ex Real ]
Daca sunt oferte gasesti si mai ieftinatongue

| Sოﺁℓε a răspuns:

Da la noi se gaseste mai ieftin cu cluj

| radu explică:

Pai are optiunea cu aburi ...si e pentru par degradat si nu mai stiu cum deci.nu dauneaza prea mult. si eu nu am cine stie ce de indreptat.am bretonu care are tendinta de a se arcui.sau sa se ruleze nu stiu cum sati zic.asta daca il las mai lung big grin

| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Remington nu sunt produse atat de bune calitativ si vad ca in Romania sunt si foarte scumpe! Aici o placa Remington e 19-20 de euro si e cea mai ieftina.Incearca sa gasesti de la alta firma si ceva mai accesibil ca pret. Mi se pare destul de scumpa.

| unicka a răspuns:

De ce nu iei Philips 120 ron si e foarte buna

| viotm a răspuns:

Cauta pe www.ocazii.ro eu am regminton si nu mi se pare f buna nu intinde asa bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.sincer.am placa Remingont S9000 am dat pe ia 100 ronlaughingdin magazin.Si e foarte buna.Si eu am si parul foarte cret.Merge de minune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu una Philips. o vand... 80 ron.

id: marijuana14ro@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vand placa de par remigton s1005 -craiova -120lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vand placa de par Remington s1005-120lei-sunt din craiova -0743437228

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde ai gasit pe net? imi dai link-ul te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu placa de par regminton s9904.eu am folosit`o foarte putin. am dat 200 lei pe ea.am mai multe si vreau sa o vand. daca te intereseaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vinde cineva placa de par regminton s9905?

| DoarNoemi a răspuns:

Mi-a zis un coleg ca cica cea mai buna firma de placa e nokialaughingrolling on the floor glm deci ia philips mai bine e f buna si nici nu-i chiar asa de scumpawinking