Bună.
Țin să te anunț că pe timpul verii tenul are nevoie de o cremă de protecție solară, nu farduri sau fond de ten.
Vara nu ne machiem ci folosim un filtru de protecție UV.
Pa, pa.
Buna dimineata! eu folosesc fond de ten de la VichyEfoarte bun! si daca ti-ai ales corect culoarea nu se vede (sau nu curge) cand transpiri.
Pentru farduri : zic sa folosesti un creion, ce culoare vrei tu, dar sa nu-l aplici pe toata pleoapa. poti trage usor o linie de la mijlocul pleoapei spre exterior, unde la capat va fi putin mai groasa.arata fain.Sau te poti face cu tus. Daca e de buna calitate nu curge/nu se crapa.
Vara faina! >
Farduri de la Sephora(scump dar bun calitativ)
Fond de ten de la Vichy sau L'oreal.
Problema asta cu fondul de ten o am si eu... adica nu "curge" dar se vede urat cand e cald si iti transpira fata. Asa ca prefer sa ma dau doar cu pudra cand e canicula. Si vara nu ma machiez prea mult: rimel(waterproof preferabil) si eyeliner - il prefer maro pe timpul verii pentru ca, chiar daca ar fi sa curga, nu se vede ca si cel negru.
Si in rest, daca vrei sa pari mai fresh, poti folosi un blush deshis la culoare(portocaliu, roz) si putin gloss. Eu ma rezum doar la creion si rimel
... daca folosesti fondul de ten pentru ca ai cosuri, incearca sa il inlocuiesti cu un corector.
daca il folosesti ca sa iti faca tenul uniform, mai bine inlocuieste-l cu o crema autobronzanta
si daca il folosesti degeaba, ca mine , doar pentru ca creeaza dependenta, inlocuieste-l cu pudra.
Salut.Eu vara nu folosesc fond de ten, pentru ca transpiri si altele.Asa ca mai bine pe timpul veri sa nu folosesti fond de ten nu te ajuta cu nimic. Daca ai cosuri foloseste ceva impotriva cosurilor, si daca numa asa atunci nu il mai folosi chiar nu te ajuta cu nimic mai mult iti strica fata.
Buna.
nu stiu de ce folosesti fond de ten.pe perioada verii eu zic sa o lasi mai moale cu fondu de ten chiar nu e recomandat.
te poti da cu o crema de exemplu de la nivea dinaia pentru bronz imediat e foarte buna am si eu. si nu-ti va mai trebui niciun fel de fond de ten care pe deasupra mai strica si pielea si mai tarziu iti va parea rau ca ai folosit in cantitati asa mari.
sper ca ti-am fost de ajutor. te pup
succes
Pe timpul verii nu se foloseste fond de ten chiar deloc.
iti curge, transpiri si iti apar si mai multe cosuri
eu nu folosesc vara nicidecum fond de ten si niciun fel de machiaj. pur si simplu las tenul asa sa se refaca...
bine. un rimel si un gloss nu strica...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LordeTil întreabă: