Eu mi-am facut acum 3 luni doua gauri. Nu iti face griji nu o sa simti nimic, nu doare chiar deloc ...Si da, dupa ce ti-ai facut gaurile trebuie sa porti cerceii medicinali 3 sau 4 saptamani, iar dupa ce ii dai jos ar fi bine sa nu bagi ''tinichele'', eu am bagat si mi s-a infectat urechea . Ca sa ai grija poti doar sa nu pui mana murdara si cam dupa o saptamana sa iti dai jos cercelul medicinal si sa te dezinfectezi cu spirt sau cu crema de galbenele.
Da te doare dar nu foarte tare. Mai naspa e pe cartilaj, zona tare a urechei. Trebuie sa porti cerceii medicinali care ti pune la salon, nu mai stiu cat timp, probabil vreo 2 saptamani apoi poti purta ce cercei vrei tu. Eu am de 5 ani asa piercinguri si n-am avut nicio problema, or fost saptamani in care nu mi-am pus cercei si incepe sa se astupe gaura, dar daca fortez un pic cu cercelul se face la loc.
Off.Tin minte ca si eu faceam la fel dar eu aveam 10 ani.Nu iti mai face atatea girji ...Intr-adevar trebuie sa porti o vreme cercelul medicinal si cat despre durere nu iti face griji o sa auzi un POC! si o sa fii uimita cat de repede si de nedureros o as fie doar sa ai girja sa ii spui la femeia pe care ti le va face sa aiba rija sa nu ti le faca foarte apropiate[mie mi s-a intamplat asta sa mi le faca preaaa aproape si a trebuit sa astup]
anonim_4396 întreabă: