| danaalexandra00 a întrebat:

Vreau sa-mi fac diverse genti, oarecum ma pricep. si as vrea niste sugestii de genti mai trasnite, mai speciale. de exemplu: o geanta din paginile unei reviste.:d

4 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Si eu mi-am facut chiar zilele trecute din paginile unei reviste, e superbalove struck

| l0v3ly8l0v3ly a răspuns:

Poti sa faci genti din clame si ariciuri si sa pui un material inauntru ca sa nu se vada si cosi ariciuri iar clamele le prinzi, poti sa iti scoti la imprimanta niste poze cu tine si sa le pui pe alta geanta. sper sa iti faci una cu ideile pe care ti le-am dat. fundita

| MistyLilyBella a răspuns:

Genta in forma de ziar cu pagini de ziar lipit. poseta in forma de sarut acoperita cu strat de lac rosu, poseta poseta gogoasa cu o aura in mijloc si maro.in care sa pui obiectele ca intr-un cerc,poseta evantai pe care sa lipesti pe fiecare parte panza pictata astfel sa arate ca un evantai iar unde evantail devine din ce in ce mai jos acolo de undel tii sa fie panglica cu care o atarni de brat,poseta telefon sa fie din ceva alb pe care poti picta si fa-o dreptunghilara apoi icteaza tastele si conturul unei telefon,precum si ecranul, pune la fermoar daca faci brelocuri clasice de telefoane, poseta chitara.coase o poseta pe care sa o pictezi ca forma unei chitari in intregime dar fara manerul unde sunt coardele sai aiba o forma de chitara iar aia cu care o pui pe umar sa fie cea cu coarde...si sa se termine la un capat cu aia unde sunt de acrodat chitara, manerul.cam atat sper ca te-am ajutat si chiar dacaca nu voi primi fundita incearca totusi va fi distractiv! SUCCES!happy

| XxCristianaxX a răspuns:

Salut happy. Eu mi-am facut o geanta care arata chiar dragut din niste blugi mai vechi care nu ii mai purtam si am desenat pe ea stelute, inimioare, am cusut nasturi si i-am atasat si o fundita :X E chiar draguta happy Apropo de fundite... mie imi dai una :*?