| Justdoit4 a întrebat:

Vreau sa-mi fac o micropigmentare a sprancenelor prin tehnica powdering. Am sprancenele subtiri, cu multe goluri si sunt destul de inegale. M-am saturat sa stau zilnic sa mi le fac cu creionul, fardul si intr-un final tot nu sunt multumita.
Pentru persoanele care si-au facut o micropigmentare a sprancenelor, sunteti multumite, cum se prezinta si dupa un an, doi? Datorita costului ridicat, vreau sa si merite cu adevarat, mi-ar parea rau sa cheltui atatia bani iar dupa cateva luni deja sa se duca culoarea sau sa se schimbe si sa mi para rau ca mi-am facut micropigmentare. Voi ce parere aveti? Cunoasteti anumite saloane unde chiar poti avea incredere ca pleci multumita de sprancenele tale? Multumesc!

1 răspuns:
| Alexxxaa1010 a răspuns:

Ca persoana care are micropigmentare NU iti recomand! Categoric NU! tatuajul se va decolora in timp, ale mele sunt tatuate fir cu fir, primele doua saptamani pana sa se duca coaja, aratau perfect. Mi-am facut micropigmentarea de un an, acum arata oribil. S-au deschis foarte mult, si sunt portocali. Se vede dezastruos. Se face retus cam in prima luna de la micropigmentare, iar apoi o data la 1 an sau 2 trebuie sa mergi sa ti le faca din nou, nu cred ca ai chef sa dai cate 100/150 de euro in fiecare an ca dupa cateva luni sa ajunga sa arate oribil... NU recomand nimanui! Inca nu exista acel tus care sa arate perfect, care sa nu se decoloreze si sa ramana o culoare placuta.