| Lolly_5290 a întrebat:

Vreau sa-mi fac o suvita colorata si am nevoie de >ajutor!:". Cred ca nuantatorul e cea mai buna idee mai ales ca se ia dupa mai multe spalari, dar ce culoare mi-ar sta bine daca am parul saten si putin >ondulat.: si cum credeti ca ar trebui sa fie suvitele? cea mai buna idee primeste >fundita:d

7 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Aveam o colega careisi lua rimel colorat si isi facea suvite, sau o alta care isi facea cu albastru de metil laughing)) tare intr-o doaga mai erau, eu le lasam sa mi-l faca doar cu carioci scapam usor de culoare rolling on the floor))! Fa-ti-le in functie de culoare hainelor pe care le imbraciwinking sa o ai ca pe un accesoriu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa iti ei vopsea pentru par blond si sa iti faci nuimai la varfuri am o colega care si-a luat carioci permanente si si-a facut suvite

| Genius8 a răspuns:

Buna frumoasa! daca vrei ceva mai iesit din comun ti-ar sta uimitor cu un mov. si prietena mea are parur exact ca al tau si are suvite mov e suuuper. astept fundita sper sa-ti fi fost de folos

| Yaso a răspuns:

Mov sau roz

| ^_^Dayanascunpik^_^ a răspuns:

La mine acasa sunt pachete cu suvite false si sunt 10 intr-un pachet cu 1 leu diferite culorui... poti cauta asa si pe la tine.
Se observa ca e falsa doar daca nu stii cum sa o prinzi.
^_^Dayanascumpik^_^

| DianyS_3637 a răspuns:

Roz sau Blondhappy
Dar daca ai parul putin ondulat...merge blondulhappy
Sper ca ti'am fost de folosblushing
Funditaa plzblushing

| euShnUmAIeU a răspuns:

Roscat[ti-ar sta cel mai bine]