Buna! si eu mi-am dat alte 2 gauri in urechea stanga, prima fara sa afle ai mei [ au zis ca decat sa-mi dau singura mai bine merg cu ei la salon, m-au tinut cu replica asta juma` de an asa ca am facut-o singura] si peste 2 zile a vazut mama ceva si si-a dat seama ca era un cercel si s-a prins ca mi-am dat gaura. supararea a tinut-o 2 zile pentru ca " puteam sa fac vreo infectie" ...adevarul asta e, dar dupa ce mi-am dat-o nu mi-a zis decat daca vreau sa il dau jos, sa se astupe si sa merg cu ea la salon sa-mi faca una dreapta, ca aia pe care am facut-o eu e stramba rau. am zis nu. la a 2a gaura... i-am zis eu inainte sa ajunga acasa si a zis ca nu-s sanatoasa la cap. asa ca decat sa-ti faci fara stirea lor, mai bine lasa, ca tot afla. incearca sa-i iei cu binisoru, sa le zici ca vrei si tu pentru ca iti place, faci un targ cu ei si le zici: uite fac asta si asta pentru x timp daca ma lasati. eu asa am facut cu placa si a mers. si totusi, depinde unde vrei sa-ti faci: daca iti dai langa prima gaura pe care o avem majoritatea fetelor, atunci s-ar putea sa se observe, ca la mine. daca o dai sus, in cartilaju nu cred ca se vede asa rau. lasati parul desprins sau prindeti-l in coada, lasati o suvita mai groasa de par libera, in partea din fata, si dupa ce ti-ai prins parul in coada, iei suvita si iti ascunzi urechea cu ea; dupa ce ai potrivit-o sa stea bine ti-o prinzi cu o clama, ai grija sa fie bine prinsa! sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. bafta!:*
Dar de ce sa nu te lase? aproape toate fetele au gauri in urechi. sau te referi la a 2a gaura?
daca nu te lasa poti purta cercei cu clips. oricum, nu-ti recomand sa-ti faci fara stirea lor, mai devreme sau mai tarziu vor afla.
Aiurea
Eu sunt baiat
Si am 2 cercei in o ureche'
A 2 gaura am dat-o fara sa stie ei 8-)
De fapt tata na stiut
Mama stiada nu eu zis nimic
In fine fa ce vrei
La mine deja a trecut mai bine de 2 ani de la prima gaura'
Si 1 an de la a 2=) 1 jumate aproape
Si sunt baiat
P. S CERCEI sunt in stangasa nu va aud
Ii convingi!
incerci sa vb cu parintele cu care crezi ca te intelegi mai bine! II expui problema cu calm si il rogi sa te ajute; adica sa-l convinga pe celalalt
Plus ca piercing in ureche nu o chestie asa radicala (in sensul ca daca te plictisesti nu mai porti cercelul si gaura se astupa si nici nu ramai cu cicatrice!)
Oricum ar fi, cercei de body piercing gasesti pe www.getwild.ro. Eu de acolo mi-am luat data trecuta.
Iti spun sa iti prinzi parul? Pai, cum vine asta? Cred ca e libertatea ta sa alegi ce sa faci cu el. Cat despre pierce...nu stiu ce sa zic: ori ii convingi ori gandeste-te daca asta vrei sa faci, de fapt. E destul de dificil de intretinut mai apoi zona respectiva.