Eu zic sa iti faci un fluturas pe gat, sau pe ureche cum si-a facut miley cyrus: http://www.google.ro/......tp?/imgres
PaPa:*
Sa iti faci tatuaje doar de dragui de ati face tatuj este cel mai idiot lucru posibil. SI o sa il regreti toata viata. Un tatauj il faci cand vrei sa ti minte ceva pentru tot restul vietii. De exemplu o persoana care a avut un atemptata de sinucidere sa isi tatueze o fila pe scrie "Lupta pana la capat" sau ceva de genu. Acea persoana o sa stie pe veci ca a fost o greseala ce a vrut sa faca si tatuajul ala o sa faca acea persoana sa mearga inainte chair si cand vremurile sunt tulburi. Sfatu meu. fa-ti prima data un tatuaj temporar si vezi cam cat timp iti ia sa te plictisesti de el. SI aminteste-i ca o sa ajungi la varste mai inintate.Car probail o sa te intrebe copii de ce tiai facut tatuaju. Oricum daca totusi vrei sa faci pasu asta. Sfatu meu e sa ti-l faci pe burta in partea stanga jos. Sau pe spate in partea de catre umar. asa o sa se vada cand pori un maieu sau stiu eu. da daca vrei sa nu se vada iti iei un tricou.
Iti poti face un sarpe incolacit in jurul gleznei. Sper ca ti-am fost de folos.
y0anna întreabă: