| V77Narcis a întrebat:

Vreau sa-mi fac un tatuaj pe incheietura mainii stangi, ce spune-ti merita? Sunt baiat aici e linkul http://www.aikiweb.com/gallery/showphoto.php?photo=1815& size=big

Răspuns Câştigător
| Ruxandra15 a răspuns:

Da,merita deoarece nu multe persoane au un astfel de tatuaj. Eu imi doresc sa imi tatuez pe brat cuvantul, Tourniquet.Nu toti au tatuat un cuvant care sa aiba mai multe semnificatii, putini sunt cei care aleg sa isi faca tatuaje japoneze deoarece nu le stiu semnificatia si multi nu vor sa le spuna prietenilor ce inseamna. Toti stiu acum ca fluturele e puritate, trandafirul daruinta etc dar cine ar stii toate cuvintele japoneze. Nici tourniquet nu stiu multi ce inseamna, desi are 2 intelesuri, garou(folosit in medicina), dar si instrument de tortura

5 răspunsuri:
| Oana910 a răspuns:

Sigur ca merita, dar trebuie sa te gandesti de 100 de ori inainte sa ti-l faci. Trebuie sa te si reprezinte.

| ThinkingAt a răspuns:

Tatuajul simbolizează un cuvânt japonez, care s-ar traduce prin cuvintele: putere, tărie, forță, capabilitate și alte cuvinte asemănătoare. Mie îmi place foarte mult atât estetica lui, cât și ce înseamnă.
Deoarece ai întrebat dacă merită să ți-l tatuezi pe încheietură, bănuiesc că îți place cum arată, însă dacă îți place și semnificația lui, atunci merită cu adevărat. De asemenea, trebuie să fii convins că nu îți va părea rău că ți-ai tatuat acest cuvânt japonez.

O zi faină. happy

| V77Narcis explică (pentru ThinkingAt):

Da am uitat sa mentionez ca stiu ceea ce reprezinta acel simbolbig grin
Tocmai de aceea imi si doresc sa reprezinte aceste cuvinte la un loc.
Cred ca decat sa-mi desenez un Dumnezeu adevarat mai bine asa ceva.

| ThinkingAt a răspuns (pentru V77Narcis):

Mie îmi place foarte mult și cred că merită să ți-l faci. happy
Mă bucur că ești unul dintre acei oameni care își tatuează ceva sugestiv și ceva ce nu are toată lumea tatuat pe corp, cum ar fi fluturi, flori, nume și alte lucruri de genul acesta.