| radu a întrebat:

Vreau sa-mi iau o placa de intins parul.am auzit ca cele mai recomandate sunt cele la 1 mil jumate-2mil pentru o calitate superioara si cele pe baza de aburi care nu dauneaza prea mult firului de par. am gasit ceva la 2 mil Remington S9000. imi recomandati sa o iau pe asta sau stiti ceva mai bun? MS big grin

8 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

Da da da! remington am si eu. sunt cele mai bune din cate am auzit. mie imi place cum intinde a mea big grin si multe dintre colegele mele au plac de la remington si sunt multumite.deci ti`o recomand! :* spor la intins si tocit parul, acum o sa-ti placa dar mai incolo iti va parea rau asa cum imi pare si mie laughing sad...insa fara plac nu prea se poate, deci...big grin

| DarQueen a răspuns:

Remington am si eu. nu iti recomand sa folosesti placa de intins parul, pentru ca o sa il arzi... o stiu din proprie experienta.
a mea a costat 200 ron.

| radu explică:

Pai am auzit ca aia pe baza de aburi nu dauneaza prea tare.nu?

| Shery a răspuns:

Da, remington e cea mai buna.eu nu iti recomand sa iti iei cu aburi, pentru ca nu intinde.trust me, I've had itwinking! cu adevarat, remington cam arde parul, dar pentru mine este singura care ma indreapta...

| radu explică:

Pai eu am nevoie unpic sa-mi intreb bretonul in rest e aproximativ drept.bretonu imi sta aiurea...cu varfurile ondulate. nu pot sa ma frizez fara breton ca am o cicatrice in frunte...si se vede cam urat. deci imi recomandati ceva care sa nu dauneze prea tare?

| DarQueen a răspuns:

Pai atunci eu zic ca poti folosi si ceva mai ieftin.happy
daca doar bretonul iti face probleme, eu zic sa nu dai mai mult de 90lei pe una.merge o palca la 50lei, pe bune happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Philips HP4667 SalonStraight Pro XL
e in jur de 2mil.
eu o am de vreun an si. e perfecta
intinde nemaipomenit

| cristyna94 a răspuns:

Daca vrei o placa cu adevarat buna eu iti recomand "babyliss ipro 230 steam" e cu aburi si e super buna, eu o am de 6 luni si nu mia ars deloc parul si indreapta excelent. daca vrei sa vezi cam despre ce e vorba caut-o pe google sau pe youtube.