Si eu am tenul mixt si m-am inteles bine cu Max Factor Lasting Performance si prin surprinderea mea si unul de la Avon Luxe Miracle Perfecting SPF 10 (de obicei nu prea folosesc de la firma asta, desi o prietena mi l-a recomandat si chiar si-a facut treaba). Aplicat cu buretelul s-a asezat foarte bine pe tenul meu. Am fost supusa la temperaturi peste 50 de grade (la una dintre fabrici din Germania ccand am fost acolo) si fondul era intact dupa 8 ore de munca.
Nu înțeleg ce mă întrebi, dacă poți folosi fond de ten ca baiat sau ce?
Mixt inseamna gras in zona T si uscat sau normal pe laterale.
Tenul mixt
"Este de regulă gras în zona T (frunte, nas și bărbie), unde pielea se prezintă a fi uleioasă și lucioasă și uscat sau normal în rest. Porii sunt largi și vizibili și în cazul lui și este predispus la acnee și puncte negre în zonele grase.
Căutați produse care să purifice pielea în profunzime și cel mai important care să regleze producția de sebum, pentru a preîntâmpina apariția coșurilor și a punctelor negre și totodată pentru a matifia tenul.
Tenul mixt necesită o îngrijire mixtă. Este important să se regleze producția de sebum pentru zonele grase și să se asigure o hidratare optimă pentru zonele uscate."
Nu va fi problemă.
Știu că asta înseamnă, numa că eu am probleme chiar cu zonele laterale (obrajii) unde tind să-mi apară coșuri și am și niște semne lăsate de la ele și mi-e frică să nu înrăutățesc situația, dar nu prea văd cum însă am vrut să mai aud niște păreri.
Si eu am patit asa, dar in perioada cand am avut cosuri si imediat dupa ea pana au disparut, am incercat sa evit fondul de ten.
Cred ca la problema aia alte produse de ingrijire trebuie sa intervina acolo inaintea fondului de ten. Sau chiar sa-l lasi deoparte pentru ceva timp...
Da, știu asta, le tratez și intern și extern și cred că am găsit și cauza care la mine e interioară deci nu prea are treabă numa cu ce pun pe față. Îl evit și eu cât pot, dar când mai ieși seara pe undeva te aranjezi un pic.
Conteaza si sa te aranjezi, dar cand cosmeticele deranjeaza afectiunile fetei, degeaba te aranjezi ca ceea ce vrei sa astupi seara cu ceva nepotrivit, se face dublu pana dimineata
Dermatologu zicea că atâta vreme cât e destinat tipului de ten și îl cureți bine nu ar fi ăla problema + că sub el am o bază de la roche possay cu acțiune asupra problemelor
Mie mi-a zis sa nu incarc tenul. Sa-l curat si sa-l intretin cu produsele de ingrijire si cat mai putin machiaj pe acea perioada.
Păi și eu îl evit cât de mult dar nah, mai folosesc totuși de 3-4 ori să zic pe săptămână