Heeeii..pai..eu aveam enorm de multe cosuri pe fata..cu puroi, cu puncte negre..detoate..pff ma rog..de dimineata ma dadeam cu o crema de la BIODERMA..am luat-o de la farmacie..in set este si un balsam pentru hidratarea buzelor...si seara ma dadeam cu Zineryt..crede'ma m'a ajutat foarte tare..in maxim 4 zile s-a vazut diferenta. sper ca te'am ajutat..bafta:*:*:*.funda?:X
In adolescenta daca ma spalam zilnic cu Clereasil era ok si apoi au trecut de la sine odata cu varsta. La 20 de ani mi-au mai aparut ceva chestii (diagnosticate ca acnee) pe frunte si am mers la dermatolog mi-a dat o crema, am folosit cateva zile si au disparut. Nu am luat niciodata medicamente n-am tinut regim, si tenul arata ok.Am observat totusi ca daca-l neglijez cateva zile, adica fara demachiant si crema hidranta imi mai apar si mie cosuri, dar daca ma ocup de el e ok, fara produse speciale pentru acnee.
Hmm... e posibil sa fie si de la varsta si va trece cu timpul.
Tin minte ca acum vreo 3-4 ani m-am confruntat si eu cu problema asta, asa ca am folosit mai multe geluri de peeling, lotiuni de fata si creme de curatare. Ti le recomand in special pe cele de la Nivea. Sunt cele mai bune si in vreo doua saptamani tenul tau isi va reveni la normal.
Cat despre salon, sa stii ca nu ti-l recomand... Trebuie sa faci multe sedinte (unele sunt si periculoase pentru pielea sensibila) si isi vor face efectul in cateva luni.
Daca vrei sa te interesezi de cateva produse pentru curatarea tenului, poti intra aici http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului si eventual sa strangi vreo 50 de lei ca sa-ti cumperi macar un gel de peeling si o lotiune. :)
Sper ca te-am ajutat :D
Scuze, sincer nu stiu la ce salon ai fost tu, dar eu tot peeling fac la fete si baieti care au acnee si uneori fac si cu ultrasunete, si nu vad de ce periculoase. odata ce sti sa recunosti tipul de ten nu vad ceva periculos in asta., mai ales daca te pricepi in asa ceva, daca faci dupa ureche si esti cosmeticiana de cartier nu stiu cat de bune pot fi
Trament pentru ten acneic se face la salon, si alege un salon bun cu o cosmeticiana care se pricepe bine la asa ceva, plus un control dermatologic pentru o consultatie si sa-ti da niste pastile pentru asa ceva. fa faci tratamentele la ei e cam scump si face acelasi lucru ca la salon. eu fac la anumite fete si da rezultate iar cele care au urme pentru ca nu sau dus la timp fac alt fel de tratament. acum tu faci cum vrei
Cere la farmacie Zinerit. O sa-ti dea un pachet in care o sa ai 2 sticlute si o sa-ti zica aia ce trebuie sa faci. Dar cand te dai cu el sa ai foarte mare grija ca daca iti intra in ochi chestiia aia o sa te usture rau si nu vrei sa stii cum e. O sa scapi de acnee in cel mult 2 saptamani . Funda ?
Copilaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: