Depinde ce culori de par iti plac si depinde ce tip esti (din cum te-ai descris, nu imi dau seama)
Si daca esti la prima vopsire, iti recomand articolul de mai jos:
http://centralanucleara.blogspot.com/2009/12/cum-sa-te-vopsesti.html
@maimutica5, verde inchis?! cum sa te vopsesti asa?![eu nu iti recomand] adica nu cred ca tsiar sta bine si, dupa mine nici nu este o culoare super pentru par. Acum depinde sh de tine.
Pai...
Dupa parerea mea...
Tiar sta bine bruneta...
Pt ca si verisoara mea era satena cu ochii albastrii si tenul deschis si s-a vopsit bruneta si ii sta super bine
Sper ca si tie iti place culoare
Eu cred ca te avantajeaza, parerea mea :*
Cum dracu poate cineva sa iti spuna ca din descriere pari draguta, cand nu ai spus decat ca ai ochii albastri si tenul deschis? Cred ca sunt texte din cartea "internet world survival tactics". Cel mai bine te-ar prinde un saten deschis sau castaniu, cum a spus si 24monden. Arati bine din descriere, apropo
Pai nu stiu cum sa-ti placa dar ai pute sa ti-l vopsesti blond cu suvite castani sau roscate sau invers castaniu deschis cu suvite blonde? acum depinde si de stilul tau, in orce caz nu iti sta bine cu noante inchise[funda]
Hm.cred ca ai putea fi bloduta, daca vrei.sau daca vrei o schimbare agresiva gandeste-te la o culoare tare de exemplu un roscat mai deschis... i don't know.
Pai, din descriere pari o fata draguta!
Deci eu zic sa incerci un roscat...
Daca nu iti place blond.Pentru ochi albastri si ten deschis una din astea 2 iti va fi de ajutor .
Dami te rog frumos Fundita