Urangutanii de care spui tu agata doar cimpazele de ale ce nu is curiosi nici cimpazeii masculi. Auzi, din 2 vorbe si cateva mormane de bani le face de nu-ti vine sa crezi.
Desigur, nici nu mai e nevoie de vorbe ce spui, daca vede una materialista ca ai malai, esti cel mai frumos
Amice in ce univers paralel traiesti? Asa e pe acolo in galaxia ta, in universul tau, doar vorbele agata femei, aspectu nu conteaza? E bun, fa bine si adu si in universul nostru ceva femei de alea
Cind spui atractiv, aia nu inseamna frumos, inseamna sa ai ceva la chip care atrag anumite femei, iti garantez ca nu pe toate.
Asa ca un barbat sa atraga orice femeiel trebuie sa aiba un chip frumos si f atragator, altfel atrage doar o parte din femei.
Emana estrogen si nu testosteron e bun, nu stiam ca omu emana asa ceva, ai grija cit emani sa nu ramai fara da si tu robinetu mai incet, irosesti testosternonul ala inutil.
Tu nu ai tulb bipolara, asta e mai nasoala, ai perioade de manie sau hipomanie, manie adica exaltare, razi ca prostu ca nebunii aia.
Hipomania e mai dulce, tonul sus, te simti asa fericit si convine, dispare si anxietatea, apoi cazi in depresie de rupi.
Pai de aia m-au si pensionat acu in iulie, ca depresia simpla nu se pensioneaza sau/si anxietatea, eu am incercat sa fiu cat mai documentat, consider ca-s un om mediu doar ca si creier.
Ca daca eram asa destept ma duceam la olimpiade, etc, nu m-am dus la scoala la olimpiade, eram asa si asa la note.
Ca afland chestii te ajuta in viata, pe mine m-a ajutat mult in rel cu oamenii!
Uite un ex.
Cineva s-a purtat urat cu mine nejustificat in mod repetat. La un moment dat a revenit zicand sa reluam relatia, am refuzat, pai caracteru e tot ala, va repeta acelasi lucru cu prima ocazie.
Daca nu stiam ce si cum, poate acceptam avand naivitatea ca si-a schimbat atitudinea.
Nu aveam ce intrebare sa pun vulnerabil sau nu aici, ca stiu raspunsurile.
Am zis ce ma tine, mai am si perioade de asa si asa si ma mai bucur de tv, calc, telefon, asa cum si tu, ai alternante, altfel erai dus de mult.
L-am văzut de multe ori prin centru nu am nimic cu el, și nu îmi pun mintea cu el, nu mi-a făcut nimic. Ar trebui sa îl ierți așa cu ocazia sărbătorilor.
Ai bătut tu țigani de calibru îți pui mintea cu Ray? Eu nu am nimic cu nimeni chiar daca mă mai cert cu unii.
Nu o suportam pe Violetta dar mi-am dat seama că are probleme grave și nu e vina ei că sta mereu pe aici așa că nu mai am nimic cu nimeni ca unii sunt răi că au probleme, traume/bolnavi ..nu degeaba.
Am fost doar ironic si da ai dreptate cu iertarea, eu nici nu-l cunosc dar ma invita la bataie mai demult, am zis daca am drum sa ii unorez dorinta, insa e departe Timisul de mine.
Cat despre doamna Violeta iti dau mare dreptate, nu am vazut om mai rau aici pe TPU decat ea, oare lumea nu si-a dat seama ca ea nu locuieste in Australia imi vine sa rad.
Probabil si adminul nostru este la fel de tolerant, eu unul as fi sters acest user demult, mai ales datorita raspunsurilor pe care le da aceasta "doamna".
Unde crezi că locuiește? As zice ceva dar rămân fără cont mă abțin.
Ar fi trebuit ștearsă de mult,nu prea da răspunsuri utile și pertinente,abereaza de multe ori.
Noua ne da ban foarte ușor și ea scăpa de fiecare data,am văzut că ataca copiii mai și zice că are copii, cred că le da teroare.
Nu e el de bătaie, îl aveai pe conștiință.
Nu trebuie sa ii bagi in seama pe ăștia, și eu m-am certat cu multi dar nu am nimic cu nimeni, mă certam că eram afectat de moartea mamei acum le dau ignore daca sunt nesimțiți.
Cum e ray in realitate? Cum se imbraca, cum se comporta? Imi da asa un aer de persoana timida si cringe, care cand ajunge acasa la calculator, zici ca nu e el
E mai plinuț nu știu, eu l-am văzut în tricou sport parca, nu știu cum se comportă, probabil o fi timid, retras. Și eu sunt la fel. E mai grăsuț decât în poze. Sport era îmbrăcat. El în comparații cu alții își pune poze cu el public nu are rețineri.
Dar nici nu i-am raspuns, era pe FB. Ce, iti bati joc si vi la loc? A venit ca nu are cu cine vorbi, de aia a revenit. Ca, cu altii nu-i merge.
Bine, am tot discutat ca ma distra si dupa ce a facut ce a facut, cand nu m-a mai distrat, adios.
Si isi batea joc constant, nu odata! Stiu ca era frustrat de aia l-am lasat totusi, desi i-am zis ca nu asa se rezolva problema.
Eu care m-am purtat frumos mereu nu am fost bun (exista arhiva cu mesajele de pe Facebook, nu ca mint eu, stie asta), atunci sa stea cu altii care ei s-au p pe el asa cum si zicea de fapt, si se mira de ce! Pai...e clar de ce.
Si nu unu, destui s-au p pe el.
L-am auzit pe Voice-chat pe Ray e mai timi de fel, voce subtire
1,manca fructe multe,carne de pui, curcan, peste, 2, fa culturism, fa culturism, ridicări cu greutăți sa îți mărești testeteronul, 3, citește o carte de filozofie sensul vieții,psihologie, știință, îmbrăcate atractiv, bafta in viața, fii sincer cu tine mereu
Pai și dacă era fake? Mai sunt țigănci care vând fake-uri ai grija dar și fete ok.
Cu mine când se baga cineva in seama nici nu ii bag in seama numai daca e o tipă care arata foarte bine poate așa! Contează intenția că ai vrut să o ajuți, dar trebuie sa ai grija că facerea de bine e f... de mama.
Mă bucurasem credeam că te-a abordat sa te vezi cu ea după am citit că era vb de telefon.
In zilele astea trebuie sa fii foarte bogat sau frumos sa te abordeze ele pe tine, pe mine mă abordau când nu aveam anxietate dar eram arogant nu le băgăm în seamă, sau eram timid.
Nu mai ajuta pe nimeni că nu știi in ce te bagi!
Nu m-a afectat, eu doar am zis cum a fost, ca exemplu de oameni. Nu ma afecteaza ce face un om cu prost caracter, ca inseamna ca as fi cam prost daca m-ar afecta. Credea el ca ma afecteaza, pai la cate psihologie am mai studiat, totusi mi-am dat seama ce vrea inca de la inceput cand a inceput sa faca prostii. Stiam si de ce face asta.
De aia i-am si zis sa se duca la psiholog si sa-si rezolve problemele.
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: