Deci cu obeurile e o prostie chestia ca daca esti virgina nu trebuie sa porti. SUnt unele pastile care le folosesti pentru a-ti intarzia ciclul. Eu le luam cand ma duceam la antrenament la inot si nu am avut nici.o reactie alergica sau altceva. Dar mai bine vb cu un doctor inainte sa iei.
Ob.uri pentru virgine.si e buna si ideea aia cu tampoane fara aripioare. si eu am fost in situatia asta, dar la mine a fost antrenament.si n'am avut cum sa lipsesc. Dar mai importanta e sanatatea. nu e bine sa intrii in apa[mai ales rece] cand esti pe ciclu.
Si eu am fost in situatia asta. cand intri in apa, sangele se opreste vreo 2 ore de cand ai iesit din apa
Cine te-a mințit că nu poți purta OB-uri dacă ești virgină? Nu au cum să-ți rupă himenul. Și ca să-ți fie mai comod, există și mărimi mici.
Draga mea pentru inceput sa-ti spun si sa te informez ca OB-urile nu te dezvirgineaza si imi pare rau ca si tu crezi asta si chiar si multe adolescente cred asta...nu e adevarat! ele nu sunt atat de lungi si groase incat sa rupa himenul nici dupa ce este plin! oricum trebuie doar sa ai grija cum il fixezi si daca vezi ca te deranjeaza inseamna ca nu l`ai bagat cum trebuie...asa ca ia altul si repeta procedeul in asa fel incat sa-l pui bine acolo este mai simplu daca stai cu piciorul ridicat pe vana sau pe toaleta.Eu le folosesc si ma simt farte bine deoarece nu mai am senzatia aceea ciudata si ma simt libera si crede`ma ca le port cu increderesi daca te decizi sa porti Ob-uri sa le schimbi 1 data la 3-4 ore.Acum e alegerea ta eu doar ti-am spus ca nu asa cum crezi.Si daca tot nu esti convinsa de ceea ce ti-am zis atunci nu stiu` incearca absorbantele fara aripioare si un pareo sa fii sigura acum catvea zile cred ca o sa rezisti.Multa bafta si distractie la mare:*! sper ca te-am putut ajuta!
Ai putea sa porti niste pantaloni scurti, sa te si bronzezi pe picioare. Si OB-urile le poti folosi chiar si cand esti virgina, nu te dezvirgineaza.
DaciaRomania întreabă: