Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Zineryt trebuie sa fie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten.
Iar in lupta cu celulita te vor ajuta masajul, cremele speciale, sportul, dieta, hidratarea adecvata (2L/zi).
Succes si numai bine!
Spala-te pe fata in fiecare zi cu un sapun de toaleta si curata-ti tenul din cand in cand cu ulei de masline. ai grija sa nu te speli de mai mult de ori pe fata pe zi si sa nu le cojesti(cosurile). sau sunt la farmacii creme antiacneice.eu foloseam un unguent de la AVON-clearskin, care era bun... mananca sanatos impotriva celulitei.(fructe si legume, respecta mesele zilnice)
Cosurile pai vezic a in revistele avon sunt din astea al care scrie tratament antiagneic sau scoate punctele negre si asa mai departe...:-P
Pentru cosuri ar trebui sa te duci la DERMATOLOG, el este cel mai in masura sa-ti spuna ce este bine pentru tenul tau, stiu asta din proprie experienta(nu incerca nimic din auzite)... Iar pentru celulita exista un anumit tip de masaj. La acesta se poate adauga o alimentatie corecta, pentru ca celulita se face de la mancare nesanatoasa. Incearca tot la medic, el iti va recomanda mai multe.
Pai consulta un medic dermatolog nu este bine sa te duci la farmacie sa zici am cosuri da-mi o crema nu sete corect eu am o prietena care are aceeas problema chiar mai rau si a consultata un medik dermatolog si nu mai are nici un cos cat despre celulita (grasime) si eu sufar de aceeas obsesie dar fa mult sport :*:*: bafTA
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: