| FetitzaCuOchiAlbastrii a întrebat:

Vreau sa slabesc cateva kg dar sa se vada...Am nevoie de o reteta ceva dar fara sport si chestii din astea ca nu tine (am facut sport si tot degeaba) FUNDA

7 răspunsuri:
| bboanna a răspuns:

Buna..eu am tinut cura Dukan. Auzeam pe toata lumea vorbind despre ea, asa ca am incercat si eu si chiar s`au vazut rezultatele! Nu este grea dieta..Incearca!

Răspuns utilizator avertizat
| Mihaita21 a răspuns:

Fara sport...Pei cam asta e singura chestie care te ajuta sa slabesti, un regim doar inlocuieste ce ingrasa, in proportie mica slabesti.

Ai incercat sa alergi si sa tii un regim semi-strict? si nu a functionat?

| DenyDenysaa a răspuns:

Nu mananci prajit..mananci fructe si legume ...consumi 2 litri de apa pe zi.dar si sportul e bun. poate tu ai facut sport dar nu ai mancat sanatos....si sa incerci sa nu mananci dulciuri,, dar nu uita ..doar 3 mese pe zi
sper ca te-am ajutat

| ioana21S a răspuns:

Http://www.cumsaslabesti.net/dieta_dukan.html dieta de care vb colega Dukan

| 1Inspiratia2a a răspuns:

Normal că faci sport degeaba dacă faci ca cunoștiințele mele, nu dau nume! laughing adică ei pur și simplu aleargă puțin, obosesc și spun: "Oh, nu mai pot!" și dupa aia mânâncă ciocolată. Ești scundă, așa-i?
Hai te pup, pa-pa!

| Andreea0612 a răspuns:

Eu zic sa incepi cu sportul (sari coarda, jogging, http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Tu nu ai reusit sa slabesti cu sportul fiindca nu erai destul de motivata sa slabesti dar la inceput o sa vezi ca o sa iti para un chin dar dupa vreo 2 saptamani te obinuiesti si o sa faci din placere,zic din propria experienta. Gandeste-te ca nu faci sport pentru a slabi ci pentru ca te relaxeaza, ai senzatia de bine dupa aia, etc. numai nu te gandi ca faci sport doar pentru a slabi fiindca intr-o zi o sa-ti pierzi rabdarea si dupa nu o sa mai faci nimic.Dar daca faci sport nu inseamna ca nu ar trebui sa reduci portiile sau sa renunti la o masa, de dulciuri nu mai spun ca ele nu au ce cauta in meniul tau...
Dieta fara sport nu se poate, dupa ce revii la alimentatia ta de inante de slabire o sa pui dublu (asa am patit eu).