| Lilu_9183 a întrebat:

Vreau sa slabesc dar cum,,,? cum sa slabesc timp de o luna cu 3 kg?

6 răspunsuri:
| 009 a răspuns:

Mananci la ore potrivite(nu dupa 18:00)faci sport, mananci fructe si legume, bea multe lichide(nu numai apa ci si supe, ciorbe, sucuri naturale
http://gastronomie.ele.ro/Sucuri_naturale_--rc48.html )si poti incerca sa bei ceai pentru slabit desi eu nu prea cred in asa ceva

aaa...renunta la bouturile acidulate, carnea de porc, pestele gras, deci mai pe scurt mananca sanatos

| baru a răspuns:

Salut. Numai sa nu vrei nu poti da jos trei kg intr-o luna. Dar,,,, In fiecare dimineata, 1 ora, alergare. Dupa amiaza, 2 ore alergare. Seara inainte de culcare 20-30-min. sari coarda. De mancat, poti manca ori ce si ori cand. Atata timp cat faci sport, este si normal sa te hranesti. Daca timp de o luna vei face asa, eu garantez ca vei slabi si mai mult. Sa ai noroc. Pa

| Nimic special a răspuns:

Mananca sanatos, la ore potrivite,
renunta la dulciuri
mult sport
si apa minim 2 litri apa pe zi.

| Shinen a răspuns:

Fa mult sport, renunta la dulciuri.

| Babushka a răspuns:

Important este sa consumi multe lichide in jur de 2-3 L pe zi. Poti slabi mancand fructe, legume si lactate. Iti dau un sfat ca tot e vara poti tine o dieta de 1 -2 saptamani cu pepene verde inlocuieste 2 mese din zi cu acest fruct, dar masa de seara neaparat sa fie compusa din pepene, iar masa ramasa poti consuma iaurturi dietetice, gretar de pui sau peste sau de ce nu o salata de legume proaspete. Daca ti se face foame poti manca si alte fructe sau daca poftesti la ceva dulce. App nu uita de putina miscare! Bafta

| LauritaLaurash a răspuns:

Supa de varza cat poti manca tu minim o saptamana