| publicname a întrebat:

Vreau sa slabesc foarte mult in foarte putin timp.Nu ma luati la misto si nici nu ma intereseaza de sanatate nu vreau sfaturi despre sanatate, ma puteti ajuta. da sau nu? daca da spuneti cum

9 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Sa-ti revi la realitate!
Sau sa mananci putin sanatos si des si sa faci sala si inot!

| LCD a răspuns:

Ceaiuri.intreaba la farmacie undeva, sau intereseaza-te pe net, si doar cumpara dupa aia. slabesti mult si repede

| kanajambe a răspuns:

Decat sa iti apara vergeturi eu spun mai bine sa slabesti cu timpul.
Ai grija de tine! :*

| andy_3925 a răspuns:

Sunt tot felul de cure si diete gen ''5 kg in 5 zile'' poate ca slabesti repede dar dupa ce termini dieta si incepi sa mananci normal pui totul la loc...

| Diiana232997 a răspuns:

Pai abtine-te sa mananci paine(poti manca paine neagra), dulciuri si grasimi.Mananca cat mai multe fructe si lichide(si asa o sa poti si tine post, daca tot suntem in perioasa craciunuluibig grin). Sa faci exercitii, de ex:sa fugi, abdomene, genoflexiuni, daca ai posibilitatea sa mergi la sala.

| tami a răspuns:

In principal ai nevoie de multa vointa!
eu stiu o cura de slabire care functioneaza. Incearca sa mananci 3 zile numai fructe, 3 numai lactate si 3 numai carne. Nu uita ca trebuie sa eviti cat mai mult cei 3 "pe": prajituri, paine si paste!
Incearca sa ti evidenta cat mananci zilnic. Noteaza pe o foaie de exemplu si observa diferenta de la o zi la alta.
Succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa bei 1 pahar de apa inainte si dupa masa(va dizolva acidul gastric din stomac si mancarea se va digera mai greu), ranunta pe cat posibil la dulciuri, consuma multe fructe si legume.De asemenea exercitiile fizice te ajuta sa slabesti(important este sa faci exercitii speciale pentru partile corpului), astfel:
-Pentru abdomen:http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48&feature=player_embedded#(asta stiu sigur ca are efect)
Inotul ajuta, de asemenea, foarte mult;).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa slabesti mult in putin timp se poate, prin infometare, dar sa mentii greutatea dupa aceea nici o sansa daca folosesti tipul asta de regim, asa ca iti recomand sa mananci de toate, dar mai putin, nimic dupa ora 6 seara, daca te apuca foamea seara fa un ceai si bineinteles miscare sau ceva exercitii fizice, altfel nu da rezulate

| vanessa_7035 a răspuns:

Pai, incearca sa renunti la carne (insa poti manca o data pe luna piept de pui cu legume) incearca sa mananci dimineata la micul dejun o sala simpla, la pranz poti sa mananci un cordon( snitel, la mijloc cu cascaval si carnea de la snitel, evident), eventul si o prajitura, iar la cina poti sa mananci o portie mica de salata de vinete, iar peste zi, inlocuieste dulciurile cu fructe (mere, capsuni, struguri etc) si incearca sa bei apa plata sau SUCURI NATURALE (FARA ACID!)