anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa slabesc neaparat sunt prea grasa, dar de fiecare data cand imi propun nu ma pot abtine de la mancare! Nu mai stiu ce sa fac, mi-am propus sa incep de maine sa nu mai mananc atat de mult, credeti ca pot slabi 10-15 kg in 3 saptamani? Dati-mi ceva sfaturi, va rog

Răspuns Câştigător
| Dianatips a răspuns:

Nu da in cealalta extrema, in cea a absurditatii, 10 kilograme in 3 saptamani e enorm. In primul rand tu nu iti doresti foarte tare sa slabesti, din moment ce nu te poti abtine de la mancare, si nu e vorba de cat mananci, e important ce mananci. Nu mai stii ce sa faci...ba stii da n-ai motivatie, gandeste-te ca nu o sa te pui seara in pat si dimineata o sa te trezesti slaba (imi pare rau ca am fost asa directa, stiu ca asta e visul oricarei fete sa fie slaba fara sa faca nimic dar e imposibil)...du-te la bazin de 3 ori pe saptamana si inoata, dupa parerea mea e cel mai bun sport, si inainte de culcare fa 2 seturi de 30 de abdomene, sper ca nu te-am demoralizat dar iti urez succes big grin

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vrei să începi de mâine în contextul în care a doua zi este Crăciunul? Te-ai orientat foarte prost.
După sărbătorile de iarnă trebuie să înveți să mănânci și să faci mișcare fizică zilnică pentru arderea caloriilor.
Exclus înfometarea și sedentarismul.
În trei săptămâni poate reușești să slăbești 1.5 kilograme!
calorii.oneden.com
Pa, pa.

| xFakeSmilex a răspuns:

WOW, este exagerat ceea ce vrei sa faci tu. Să slabesti 10-15 kg in 3 saptamani este prea mult pentru organismul tau si nu iti va face bine deloc. Presupun că vrei sa slabesti in vacanta de aceea ai spus 3 saptamani. Inca ceva foarte important, infometarea nu este o optiune. Categoric nu!
Poti renunta in schimb la dulciuri sau produse fast-food (daca obisnuiai sa treci pe acolo). Cel mai indicat este sa te duci la un medic nutritionist.dar stiu ca nu toata lumea poate face asta. Nu lua sfaturi dupa net, mai bine te-ai consulta cu parinti tai. Consuma legume dar si carne... poti renunta poate la paine.

| denymar a răspuns:

Buna! Uite 10 pasi de a slabi:
Top 10 – modalitati de a slabi in mod sanatos

Acum ca ai inteles de ce e bine sa alegi o cura de slabire potrivita, cum poti sa ai si rezultate? Uita-te peste cele mai bune 10 metode de a slabi:

1. Planifica-ti mesele

Cu siguranta poti intocmi un meniu saptamal, pentru doua saptamani sau poate pentru o luna. Atunci cand iti planifici mesele, te poti gandi la ce alimente sunt potribite pentru sanatatea ta si care nu-ti vor pune in pericol dieta. Pe langa faptul ca iti vei atinge mai repede dorinta de a slabi, planificarea meselor este si o modalitate eficienta de a stabili bugetul familiei pentru alimente.

2. Adauga mai multa "mancare adevarata" in cosul de cumparaturi, nu doar mancare procesata

Fructe si legume. Iata niste alimente pe care multi de omit. Stiai ca multe dintre suferitele si bolile omului modern se datoreaza faptului ca se consuma prea multa mancare procesata? Pe cat posibil, ar trebui sa-ti umpli cosul de la rainul cu alimente proaspete. Alege fructe organice si cereale integrale. Cand iti planifici mesele, include multe alimente proaspete in loc sa alegi mancaruri procesate si asa vei fi pe drumul cel bun.

3. Mancanca mai putin si mai des

Sa spunem ca vrei sa slabesti 10 kilograme si ti-ai propus sa nu mai mananci micul dejun. Nu e deloc o idee buna deoarece atunci cand nu iei cea mai importanta masa a zilei, vei exagera cu cina. E o optiune mult mai buna sa iei mese reduse cantitativ si dese. In ceea ce priveste obiectivul tau de a slabi, acesta strategie e buna deoarece vei ingera doar caloriile pe care le poate arde corpul tau – si nu vei avea tendinta sa castigi in greutate in comparatie cu posibila orgie alimentara din timpul pranzului sau cinei.

4. Savureaza mancarea si opreste-te in momentul in care simti ca aproape te-ai saturat

Aceasta tehnica e folositoare acelora care au prostul obicei de a sari peste micul dejun si mananca mult la pranz sau cina. Mesteca incet mancarea si savureaz-o. FUNDA?