Hey dear!
Eu zic ca o luna jumate ai timp destul sa slabesti 5 kg fara infometare.
Deci nici nu este nevoie sa ti vreo dieta anume.Doar cateva reguli:
1.Pentru inceput evit sa mananci dulciuri.
2.Bea 1-1.5 l apa plata pe zi pentru detoxifierea organismului. Vreau sa iti spun ca nu trebuie sa bei 2 l de apa pe zi, s-a dovedit stintiific ca prea multa apa "strica" rinichii.
3.Nu manca dupa ora 6.
4.Este recomandat a dormi 8 ore.(Somnul intre orele 22-24, fiind cel mai important pentru a slabi).
5.Fa cel putin 30 min miscare pe zi ori cateva exercitii fizice.
6.Sucul de portocala sau graphfruit ajuta cel mai mult la slabit, daca il bei dimineata.
7.Cat despre mancare:salate,pui la gratar cam ce iti e ti pofta, doar evita grasimile, ulei-ul si dulciurile.
Dieta asta mi-a recomandat-o si mie medicul si am slabit cu ajutorul ei 8 kg intr-o luna. Mentionez ca nu am pus nimic la loc si au trecut 9 luni.
Succec :*
Buna! papik sanatoasa cum ar fi pui, legume, fructe, cereale integrale. evita dulciurile, grasimile, dar daca ti-e pofta de ceva foarte tare, mananca, altfel risti ca dupa sa mananci cam tot ce gasesti prin firgider . un pic de sport ajuta sa stii. poti dansa prin camera, daca iti place, sau tae bo e dragut, ai de unde alege, pana si plimbarea e foarte buna. apa e si ea importanta si iti zice o persoana care nu prea bea apa, dar se poate. bafta!
Mananca portii mici de mancare de 3 ori pe zi si daca ti se face foame intre mese mananca un fruct.Incearca sa nu mananci dupa ora 7 seara iar ca bautura, doar apa plata sau eu imi fac apa plata cu suc natural de lamaie si putin indulcitor.Te-ar ajuta si un ceai, de care iti place o ceasca in fiecare seara.Succes!
Trebuie sa mananci multe fructe si legume, salate si cand incepi masa de dimineata sau parnzul sau cina sa bei o jumatate de pahar cu apa rece dar sa bei incet sa nu raceti.
Sau mananci mai putin, sau sa bei multe lichide NATURALE sau ciorbe sau supe facute in casa nu cumparate din magazin tot felul de prafuri sau cuburi de la knor sau de la fuchs sau stiu eu de la ce!
Astept funda!
Daca vrei sa slabesti atunci trebuie sa te ocupi zilnic cite o ora cu sportul. dupa ora 6 nu trebuie sa maninci nimic. pine trebuie sa maninci pina la 4 felii.Eu in felul acesta am slabit 8 kg in o luna!
Daca vrei sa slabesti 5 kg, iti recomand supa de varza.Cura o saptamana, doar cu supa de varza.Rezultatul este miraculos, ti-o spun din propria experienta.Bafta!
chriss_6205 întreabă: