Pentru modelarea picioarelor, trebuie sa faci genuflexiuni.
Stand cu mainile rezemate de spatarul unui scaun, coboara in ghemuit pozitia ghemuit si apoi revino in pozitia initiala. Acest exercitiu se adreseaza musculaturii picioarelor si e nevoie sa faci trei serii a cate 20 de repetari. Exercitiul trebuie repetat in fiecare zi. Succes!
Exista o zicatoare care spune cam asa(valabil pentru cazul tau): nu-mi da sfaturi ca de gresit, gresesc si singur.
Prin urmare ce doresti se obtine in timp si la sala cu efort sustinut si sub indrumarea unei persoane certificate si abilitate pentru asa ceva.Nu mai zic de controlul medical -daca ai voie sa faci efort. Asa ca la orice sala de fitnes gasesti cam ce-ti trebuie, inclusiv o comunitate de care o sa te atasezi.Bafta
Buna
Nu poti slabi doar la picioare. Exista o multime de, exercitii foarte bune, pentru coapse si nu numai.
Cum ar fi:genoflexiunile, presa pentru picioare, fandarile etc
Nu vreau sa umplu pagini aici cu explicatii, pentru diferite exercitii si modul lor corect de executie.
Astept un mesaj, in privat daca te intereseaza
cu respect iceman
Femeile depoziteaza o mare parte din grasime pe fese, coapse si solduri, acest lucru datorandu-se estrogenului.
In principal cele trei grupe musculare pe care cred ca ai vrea sa le tonifici sunt : cvadricepsul, bicepsul femural si fesierii ()
Pentru asta poti : merge la o sala de fitness, alerga etc.Toate astea doar cu un regim pe care sa il urmezi cu strictete pana apar rezultatele dorite.
Multa bafta, pentru alte detalii posteaza aici sau da-mi un mesaj privat
Mersul pe varfuri este ajuta foarte mult. Eu am avut platfus si dupa ce m-am corectat am ramas cu picioarele groase si un medic mi-a recomandat sa merg sa sa alerg pe varfuri. Iata si un site care pe mine m-a ajutat foarte mult uneori mai au si filmulete http://www.eva.ro/......l-807.html
Http://www.youtube.com/......ttp?/watch
intra aici. geseti orice ex vrei. eu asa faq. bafta