| TheClassicGuitar a întrebat:

Vreau sa slabesc! Spuneti-mi cea mai DURA cura de slabire! Dar sa fie dura sa nu mananc mai nimic si sa pierd 1 kg pe zi! XD

Răspuns Câştigător
| manuelaaa a răspuns:

Cred ca chiar un kg pe zi nu poti slabi, si daca slabesti brusc dintr-o data o sa ti se lase pielea, dar eu iti dau dieta de care ai nevoie.Gateste in fiecare zi supa de taietei cu morcovi, si mananca din ea de 2 ori pe zi, dimineata si seara inainte de 6.Continua cu asta timp de 1-2 luni, si ar fi bine(pentu a evita sa ti se lase pielea si sa arate oribil)sa alergi sau sa mergi la sala 2 ore pe zi. Daca urmezi astea, si sper ca nu trebuie sa mai specific, sa nu mananci dulciuri etc.(de fapt nimic in afara de apa plata cu lamaie si supa).

MULT SUCCES:*

fuundita?

9 răspunsuri:
| Denisa a răspuns:

Cura cu mere e buna. Papi doar mere. Eu am slabit in 7 zile 6 kg. Fa si sport:X

| Skylerx a răspuns:

Poti slabi alergand foarte mult zilnic si poti manca 1-2 felii de paine cu cartofi (nu prajiti). Renunta la mancarurile fast-food. Le poti inlocui mancand multe fructe si legume. Pe timpul acestei diete nu manca cipsuri si alimente de la fast food. Sper sa slabesti cat mai repede!
Dar totusi daca slabesti foarte mult poate ramane grasimea si poate atarna. Iti recomand sa slabesti mai putin. big grin

| Marijuana a răspuns:

Sa`ti sp cevastraight faceDaca slabesti asa mult in atat de scurt timp pielea o sa-ti fie lasata si alte chestiistraight faceMai bine incearca sa slabesti p parcursstraight face

| TheClassicGuitar explică:

Am 12 ani bebe cum sa fac supa? si nu am pielea lasata doar burta si picioarele as vrea sa le cam tai! (untura)

| TheClassicGuitar explică:

Plus ca mananc pe zi mai nimic doar lapte semidegresat si alerg de ma inrosesc in fiecare zi... Nu, s chiar gras. da mai vr sa slabesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea stiu. cred ca sa ti regim cu paine prajita si ceai. sincer nu stiu dar chiar am vrut sa te ajut happyhappy

| ..pYtBulL.. a răspuns:

-3-4 l de apa pe zi -ajuta organismul
-2 salate sanatoase pe zi din legume
-fara paine
-fara zahar
-fara dulciuri
-si ca o masa pe zi. ceva usor cum ar fi o supa sau tot o salata
Mi se pare destul de dura daca nu chiar dura si daca o vei putea tine macar 2-3 saptamani da 8-9 kg jos(poate si mai mult)

| lov3_2924 a răspuns:

Nu stiu daca e cel mai dur mod dar regimul disociat te poate ajuta in ceea ce vrei tu. Se refera sa mananci intr-o zi doar un singur tip de alimente adica:sa zicem: Luni: legume, Marti: fructe fara banane, Miercuri: peste si tot asa... e oricum destul de greu regimu

| ancatuchel a răspuns:

Dimineata o cafea tare (cu indulcitor), iar peste zi si seara multe legume crude + bea apa cu lamaie neindulcita= atentie! nu mai mult de 3 zile pentru. ca ai putea deveni anemica i lipsita de energie