Este foarte bine ca faci sport. Ar trebuii sa manci de 3 ori pe zi, dar sa mananci foarte putin. Si sa consumi multe fructe.
Ceai Verde + Apa + Cola 0.
Elementele esentiale daca vrei sa slabesti rapid. Nu manca.Si daca mananci, incearca un mar (100 calorii) sau o salata fara ulei, etc.
Ar trebui sa tii cont de inaltimea si greutatea ta... adica daca ai 1.60 si ai 55 kg esti super ok...
dar daca ai 1.60 si ai 70 k ar trebui sa tii cont doar de cateva criterii :
-sa mananci de 3 ori pe zi (ca sa faci gastrita / mai rau, Doamne fereste in vreo anemie si sa nu mai poti sa asimilezi aproape deloc ceea ce mananci adica sa ajungi sa ai la 1.60 vreo 40 kg. adica super naspa )
2- sa mananci atat cat trebuie (sa nu mananci mai mult decat poti adica mananci cand iti este foame si mai usor cu fast-food-ul )
3- mancarea facuta in casa este cea mai buna (ceea gatita : ciorbe, salate etc. )
4- incearca sa faci sport cam 2 ore pe zi sau macar 2 ore la fiecare 2 zile
5- Seara sa mananci ceva usor si foarte putin (daca mananci cat poti adica ajungi sa bagi in tine cat poti atunci nu este bine ) tine minte : ceea ce mananci noaptea se depune a doua zi, pentru ca respectiv corpul tau nu consuma (noaptea)caloriile din mancare (ca noaptea tu dormi, nu alergi, nu faci sport )
6- Fructele nu slabesc, fructe = zahar, zahar = calorii multe si proaste, drept urmare mai usor cu fructele si cu dulciurile, cu chips-uri tip fast-food si d'asta de genul...
Daca urmezi tot ce am spus eu de mai sus in urmatoarele 2 luni vei vedea efectele. mult noroc.
Ar trebui sa alergi in fie care zi vreo 2 km minim(la inceput) sa manaci salata si putina carne si scucuri dor apa minerala si apa si sa mai faci daca poti genoflexiuni (multe) dupa alergatura
si as mananci de multeori pe zi dar putin
Sper ca te-am ajutat
funda!
DaciaRomania întreabă: