| SweetBabyGirl a întrebat:

Vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca sa scap de punctele negre de pe nas.Chiar nu stiu cum sa scap de ele. Mi am luat si o masca de la Avon pentru ele. dar degeaba, tot acolo's. Spuneti-mi si mie un tratament care sa functioneze!

Răspuns Câştigător
| simiiii a răspuns:

Heii`!love struck ei bine, definitiv nu putem scapa de problema asta pentru ca punctele negre se formeaza din surplusul de sebum al tenului, pe care il vei avea pe toata perioada adolescentei sau poate chiar si mai incolo. Poti sa scapi de ele, indepartandu-le in mod corect, ca o data la 1-2 saptamani. Ori mergi la un cabinet mitologic, ori faci urmatorul tratament: intai o baie de aburi de vreo 10 minute, apoi (cu degetele invelite in servetele) storci punctele negre apasand usor, la baza punctului, pana cand iese. Nu insista daca nu iese si nu agresa pielea, pentru ca este posibil sa-ti ranesti fata si sa ramai apoi cu semne... Sa nu umbli niciodata la ele cu degetele murdare sau fara baie de aburi. Sper ca te-am ajutat`! pupci:*:* ai griajde tinebatting eyelashes

3 răspunsuri:
| AndreeaDenisa0778 a răspuns:

Buna! eu nu am puncte negre. dar imi apar multe cosuri.big grin eu ca sa scap de cosuri. imi ud putin fata apoi dau cu putina sare (fina). o tin cam 10-15 minute. apoi ma spal, iar cosul in urmatoarele zile se usuca si apoi cade. Poti incerca si tu. Sper sa-ti fi fost de ajutor!:*

| GiiaaBăă a răspuns:

Uite, exista niste plasturi pentru nas de la Avon, pentru puncte negre! Si eu mi-am luat, dar degeaba ptc nu functioneaza! Singura cale de a scapa de ele, cu inima in dinti, trebuie sa ii spui mamei tale sa ti le STOARCA! Mama, asa a facut, si nici nu ai idee cat de tare doare! Am inceput sa plang de durere! Aveam multe puncte negre pe nas, si inca mai am cateva, si mama tot ma roaga sa o lasa sa mi le scoata, dar eu nu vreau, deoarece doare f f f f tare! Dar te sfatuiesc ca asta este singura cale dureroasa de a scapa de ele! Fie ca vrei, fie ca nu vrei, trebuie sa o faci! Toti suferim!
fundita?

| gabriela_7244 a răspuns:

O crema exfolianta de la artystry este f eficienta. cauta un reprezentant amway si comand-o. daca nu cunosti pe nimeni intra pe yo_daby@yahoo.com si vb pentru mai multe detalii despre crema intra pe amway.ro si cauta produsul pentru a vedea ce poate face