Dacă erai tu mai deștept dădeai altfel de răspuns…dacă nu ești în stare să-i răspunzi la întrebare sau să-i dai un sfat într-un mod politicos închide telefonul și pune-te la nani. Sănătate!
Nu sunt, nu am nicio calitate, vreau doar sa fiu frumoasa daca chiar nu ma pricep la nimic, nu am niciun talent
Esti singura pentru ca esti pretentioasa. Nu esti singura pentru ca esti urata. Femeile sunt atractive by default. Trebuie doar sa fii curata si fit. Lifting la 18 ani este o prostie pe langa faptul ca este si daunator pe termen lung. Incearca sa dai o sansa si baietilor mediocrii si nu vei mai suferii de singuratate. Nu uita ca si tu esti tot mediocra, dar mediocra nu inseamna urata, majoritatea dintre noi suntem mediocrii.
Eu mereu am vazut la mine o asimetrie faciala. Am facut rinoseptoplastie, dar parca nu a ajutat atat de mult. Am un canin inclus si pentru asta port aparat dentar. M-am gandit la alte operatii, dar am realizat ca frumusetea este doar in ochii privitorului. Nu toti suntem perfecti, dar fetele frumoase in general sunt si arogante si prin asta nu vor atrage niciodata baietii care merita. In urma cu 4 ani in liceu ma simteam data la o parte pentru ca eu credeam ca sunt urata si din cauza asta eram anxioasa, dar am gasit un baiat care ma vede ca o printesa. Pentru mine el e important, nu restul. Mi-as dori sa ai încredere in tine si daca iti vei repeta mereu ca tu esti cea mai frumoasa si altii vor crede in tine. Oricum frumusetea conteaza 0.1%. Cele mai importante sunt resposabilitatea, increderea si respectul.
Asta alegi tu. Fitnessul mental se intretine. Legat de "nu ma pricep la nimic" la fel. Inca nu ai incercat tot ceea la ce ai putea fi talentata. Chiar si abilitatea de a asculta cu adevarat pe cei din jur e un talent destul de rar. Oricum, indiferent de restul, trebuie sa pui mina SA CITESTI. Psihologie, economie, sociologie, chestii care te fac sa intelegi mai bine lumea din jur si sa te gasesti pe tine, nu carti sfinte sau maculatura lacrimogena.
E politicos. Daca tu erai mai desteapta vedeai dincolo de aparenta lipsa de politete a raspunsului meu.
Fă sport, nu neapărat sală, poți să alergi aproape oriunde, citește orice te atrage și îți place. Și închide conturile de pe rețelele sociale. Frumusețea contează mai puțin, dacă ești un om de nimic degeaba mai ești frumos ca te evită toată lumea. Fii bun cu tine și cu ceilalți, nu te mai compara.
Dacă asta înseamnă la tine politicos ce să mai zic, lucrul acesta denotă că ești o persoană minunată. Continuă să fii deștept și superior în continuare, poate o să ajungi președinte într-o zi și o să ne ușurezi și nouă proștiilor viața
Cu catea zeci de mii de euro (sau sute de mii de euro), poti sa te transformi in orice vrei, ca sunt gramezi de clinici estetice in tara.
Eu cred ca un barbat inteligent nu o va alege niciodata pe aia frumoasa si proasta, ci pe una mai uratica poate, dar foarte desteapta si iubitoare.
Dar sunt iubitoare, ideea este ca nu deșteaptă, am încercat totul dar nu a mers, am încercat sa invat, dar fără niciun rezultat! Nu ma pricep la nimic, măcar sa fiu foarte frumoasa! Și da sunt dispusa sa plătesc pentru asta!
Crede-ma ca am încercat, chiar am încercat, nu pot sa invat deloc, la nicio materie, nu mai încerc pentru ca nu are rost
Nu am conturi pentru ca îmi e rușine sa postez poze cu mine
Frumusetea este trecatoare si dupa cum spuneam, un barbat inteligent nu va alerga niciodata dupa o femeie frumoasa si proasta, ci dupa una inteligenta.
Cartea este cea care te face desteapta, cititul, invatatul pe rupte, asa ajungi sa te ridici, asimiland cunostinte, cultivandu-ti educatia, adoptand un vocabular elevat samd.
Apreciez faptul ca încerci sa ma încurajezi dar deja am încercat 12 ani și nu sunt bună la absolut nicio materie oricât as încerca! Chiar crezi asta? Madonna are peste 60 de ani, si-a făcut lifting și arata foarte bine
Madona este o vedeta consacrata, de talie internationala, tu ce esti?
Spuneam ca am bani pentru asemenea operații
In loc sa iti dai cu parerea despre cum sunt altii mai bine te-ai uita la tine. Eu admir oamenii mai destepti ca mine si imi place sa fiu in compania lor, desi ma simt inferior si admit asta. Iar daca cineva imi zice ceva, chiar ca si critica, plec de la ideea ca s-ar putea sa aiba dreptate si incerc sa imi dau seama ce pot face ca sa rezolv problema. Eventual cer ajutor. Niznautii ca tine, pe de alta parte, imediat se ofenseaza si sar in sus.
Pai nu trebuie sa inveti. Ideea e sa iti placa ceva. Uite, sa incerc sa o iau pe niste presupuneri relativ probabile. Vrei sa arati bine. Ok. Cum se poate rezolva problema asta? Operatii, implanturi, timpenii de astea. SAAAAU - cu dieta, munca, si ai un rezultat mult mai durabil si mai ales o satisfactie pe un cu totul alt nivel. Daca tot mergi pe directia asta, iei si studiezi un pic de fitness si nutritie. De aici poti ajunge sa ai o cariera, o pasiune, un nou scop in viata. Simplu. Si, crede-ma, ca indiferent de cum ai arata, oamenii care fac sport/au grija la ce baga in ei ii poti vedea de la o distanta. Au o... hai sa nu ii zic aura, o stare. O stare de bine care se vede. Si asta nu ti-o pot da nici 100.000 de operatii estetice.
P.S. O urmaresc pe Madonna de prin 1990. Nu ca mare fan, dar mai mult ca fan al muzicii in general, desi ma axez pe cu totul alte genuri de obicei. Ce si-a facut ea e o monstruozitate, si in general face liftingul bun e ala de care nu iti dai seama ca e facelifting. Cind zici de cineva "ce operatii misto si-a facut" e ca si cum ai zice "ia uite ce misto te-a batut sotul" unei prietene ce si-a luat omor.
încep prin a-mi cere scuze că nu mi-am văzut de treabă…am văzut răspunsul tău și l-am luat ca un răspuns răutăcios și arogant(e plin de din astea pe aici din ce am văzut).E greșeala mea și îmi cer iertare, nu vreau scandal cu nimeni.
Nu știu ce sunt ăia niznauți apropo
Super, atunci esti libera sa-ti faci ce operatii vrei si unde vrei, ca tara este plina de clinici de estetica.
aureliaghindoac întreabă: