Parerea mea e ca unghiile tale se rup deoarece ai lipsa de calciu! Potrivit spuselor mele e mai bine sa nu le dai cu lac deoarece provoaca pierderea calciului si nu e bine de loc. Sfatul meu e sa nu ti le dai cu lac un timp . La multi ani apropo! Si daca nu ai lipsa de calciu inseamna ca ori muncesti prea mult sau speli vase/rufe (etc). Folosirea detergentilor dauneaza unghiilor! Bun, acum parerea mea despre petrecere, e ca ar trebui aranjata in stilul tau si cum da mai bine camerei! Decorul ar trebui sincera sa fiu sa se potriveasca cu anii tai! Depinde de cati ani ai. Sper sa fi fost de ajutor!
Exfolierea puternica a unghiilor indica lipsa calciului in organism. Incearca suplimentul alimentar de la Revalid pentru par si unghii. Nu ar strica si o cura de calciu, insa acestea se fac vara, cand soarele ajuta la fixarea calciului in organism. Pana atunci, consuma cat mai multe lactate.
Local, poti incerca sa tratezi problema folosind un lac de unghii pentru intarire.Foloseste cat mai putine produse care contin acetona, deoarece aceasta ataca unghia.
Pentru a ne pastra unghiile sanatoase, alimentatia are un rol foarte important. De aceea trebuie sa consumam zilnic alimente care sa contina vitamina A, B si C, acizi Omega 3 si zinc precum morcovi, seminte, nuci, legume proaspete, produse lactate si peste.Bafta si La multi ani!
Si mie mi se rupeau unghiile ff usor. dar am lotiune pentru tratarea unghiilor cu vitamina B5.si ma ajuta sa stii
gasesti la farmacie.
s
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: