anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva happy De la ce varsta imi recomandati sa imi intind parul cu placa? big grin Adica, de la ce varsta este mai ok? P.S. Eu am 12 ani happy [mai am 2 luni si fac 13 ]

Răspuns Câştigător
| Azazea a răspuns:

Eu am inceput la 15, dar tu poti incepe si acum, dar sa nu il faci in fiecare zi, si sa il hidratezi si sa iti cumperi un ser pentru a il proteja impotriva caldurii emanate de placa. Ai grija de el. Cam atat. Iti spun din experienta.

8 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu are legatura varsta cu intinsul parului, eu am 22 de ani si nu folosesc placa pentru ca arde firul de par, ideal ar fi sa nu o folosesti nici tu prea des, eventual doar la ocazii speciale.

| Elly213 a răspuns:

Nu este o varsta anume.Dar sa nu abuzezi de placa.De exemplu parul meu e drept dar cum varfurile stau nasol le intind.Dar mai mult de 3 min nu folosesc placa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai nicio varsa nu este recomandata sa iti arzi parul

| MaTrIx8378 a răspuns:

La 14 ani o sa chelesti.

| Annemary97 a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Te inseli amarnic.

| Stratovarius a răspuns:

De la 13 ani 9 luni 1 saptamana si 4 zile... apropo sa nu il ininzi inainte de ora 4 00 dimineata!

| hipsta a răspuns:

Eu am inceput de la 10 ani sa folosesc placa... Eu cand ies din dus, imi usuc parul cu feonul apoi cand este uscat il intind cu placa. O sa iti stea parul mai multe zile in felul asta happy

| totulsaunimik a răspuns:

Nu este o varsta anume de la care iti poti intinde parul cu placa draga mea:*Poti incepe asta cand vrei, doar ca dupa ce iti vei intinde parul cu placa, acesta va fi mai aspru si iti va cadea ..deoarece il arzi :*de preferat pentru sanatatea parului tau, lasa-l natural:*poti folosii si placa, dar nu in excees! funda?batting eyelashes