| angerdragut a întrebat:

Vreau sa va intreb cu 3 mii€ se poate face nunta mai potrivita? nu dispun de mai multi bani

3 răspunsuri:
| HappyCandy a răspuns:

Eu cred ca te poti incadra in orcesuma insa deja invitati vor fi mai putini. Eu cred ca ai putea sa cheltui mai putin cu invitatiile deoarece de ele repede se uita.Eu personal apreciez foarte mult invitatiile facute manula, pe ele si vheltui mai putin.practic de 3 ori mai putin.Deasemenea poti sa inchiriezi rochia ta. Orcum mai bine sa fie mai putini invitati insa totul calitativ decait sa fie multi sa sa le pi crenvusti fierti. Trebuie saatragi maare atentie la calitatea produselor ca sa nu fie vreun caz de intoxicatie.

| sonya a răspuns:

Buna,

Daca dispui de un buget mic, nu este indicat sa apelezi la vreo firma care sa organizeze. Cel mai bine te ocupi tu singur. Te duci, iti cauti restaurant, firma pentru decoratiuni. Daca gasesti un restaurant care ti le ofera pe toate incluse in pret cu atat mai bine. Si conteaza si numarul de invitati.

Trebuie doar sa depui mai mult efort si sa aloci mai mult timp si cu siguranta vei reusi.

Pa, pa.

| Rony23 a răspuns:

Binenteles, depinde la ce firma apelezi si ce varsta au invitatii