Da,cred ca ar merge, dar depinde daca blugi sunt stramti sau putin larguti ...pentru ca stramti ar merge cel mai bine! sper ca ti-am fost de ajutor!
Nu cred, adica daca bluza e asa cum mi-o imaginez eu nu stiu daca nu vei fi putin cam incarcata
Daca bluza e cu maneca scurta adica gen maieu atunci da merge, dar daca e cu maneca lunga nu cred, de fapt depinde de blugi daca sunt ca cei din imagine cel mai bine se potrivesc cu bluzele roz sau albe, incerca asa si sigur iti va sta super, iar bluza galbena cred ca s-ar potrivi cu niste pantaloni negrii si o jacheta neagra, ce spui funda?:*
Bluza e in mineca scurta si nu e stil sport, e ceva elegant cu pietricele, si cu print de pinza de paianjen si flori model cam asa doar ca galben mai aprins: http://www.google.md/......tp?/imgres
P.s-blugii nu sunt rupti ca cei din imagine.
Atunci merg, chiar se potrivesc din cate mi-ai spus bluza e foarte draguta, iar daca blugii nu sunt rupti si nici cu turul lasat atunci chiar merg, oricum depinde si unde vrei sa-i porti, la plimbari cu prietenii sau prin oras ar fi cel mai indicat, sa-i porti sanatoasa, sper ca te-am ajutat!:*
Allysson întreabă: