| crisbebe a întrebat:

Vreau sa va pun cateva intrebari:
Am unghiile foarte foarte mici si nu pot sa imi fac mare chestie pe ele si nicci macar nu ma descurc sa imi fac chestii sofisticate. Ce imi recomandati? ca m-am plictisit sa imi fac numai unghiile intr-o singura culoare si nu am instrumente cu pensulici subtiri.
Si mai am o intrebare:
Mi-am cumparat o oja care se crapa si nu stiu exact cu cata sau cum sa imi dau pentru ca am vazut la pers care s-au dat si s-a strans oja numai in colturi si as vrea si eu asa si nu stiu cum cat sa imi dau(la aceasta intrebare sa imi raspunda cine stie exact sau are)
FUNDITICA PT CELE MAI BUNE IDEI

Răspuns Câştigător
| 123321998896768 a răspuns:

Buna!wave daca ai unghii micutze ia un tratament (avon,oriflame) sau intrebi la farmacie)ca sa le ai mai lungi, in legatura cu modelele poti ca sa nu te mai chinui sa cumperi niste modele ex:floricele si se lipesc si gata! sau sati lipesti niste diamante micutze, in legatura cu oja care crapa te dai ex cu o culoare care nu crapa argintie si deasupra pui un strat subtire de oja care crapa si astepti 5 sec. cum si-a facut si katy perry. sper ca te-am ajutat fundita?

3 răspunsuri:
| Aly28 a răspuns:

Buna,daca ai unghiile mici e recomandat sa le dai cu culori intense-rosu, ciclam, visina putedra pentru a le accentua.iar referitor la oja care se crapa iti las un link. sper ca te va ajuta:*http://www.youtube.com/watch?v=avVNYOnoqGU&feature=fvwrel

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Bauna. Ai putea sa iti faci bulinute pe ele sau sa iti tragi niste linii cu o scobitoare daca nu ai pensule subtiri.:*
Sper ca te-am ajutat!
Vot sau funda. Ms pa.palove struck

| alexandra777 a răspuns:

Pentru prima intrebare eu ti-as zice sati lasi ungiile sa creasca iar pentru a doua intrebare ti-as spune sa te dai foarte putin doar unstrat