Am brosura acasa, sunt reprezentant, dar o vreau pe net, pentru ca eu la multe persoane le arata catalogul online ca nu am timp sa ma intalnesc cu fiecare in parte si cateva persoane care imi fac majoritatea comenzilor nu sunt din orasul meu.
Mda si eu o am. pe net nu se gaseste deocamdata. u esti reprezentant? du-te la un magazin sau la un sediu avon din orasul tau si cumpara costa 1, 50 sau 2 lei nu mai stiu sigur. sau da comanda din nr 6 si cand o sa vina o sa-ti vina si catalogul 7.
Http://www.avoncosmetics.ro/......chure.html
asta este :) sper ca te-am ajutat :-* bye
Http://www.avoncosmetics.ro/......chure.html aici se gaseste brosura 7 / 2010
Http://www.2shared.com/file/12443441/620985b4/avon_c8.html... aici gasesti brosura 8 numai ca trebuie sa o descarci si sa o deschizi prin power-point :)
Http://produse-avon.blogspot.com/ acesta este un site unde poti gasi campaniile urmatoare
Http://produse-avon.blogspot.com/ acesta este un site unde poti gasi campaniile urmatoare
Pentru brosura 8/2010 scoasa de pe net nu stie careva parola? Http://www.2shared.com/file/12443441/620985b4/avon_c8.html...
Http://produse-avon.blogspot.com/2010/03/c.html...Brosura 7. sper ca te-am ajutat:)
DaciaRomania întreabă: