Intrebari de genul asta nu isi au rostul.Iti este cumva lene sa cauti pe internet? Vrei mura in gura?
Cauta pe google la imagini coafuri par mediu, freze par mediu
Ai sa gasesti mii si mii.
Multumesc ca mi-ai votat raspunsul a fi unul "stupid" dar iti pot intoarce foaia argumentand ca nu stii sa te exprimi si intr-adevar ca intrebarea ta nu-si are locul.
"VREAU SI EU CATEVA COAFURI PENTRU PARUL MEDIU?"Din cate stiam podoaba capilara poate avea o singura coafura nu mai multe in acelasi timp. Exprimarea corecta era: "Vreau si eu cateva poze/linkuri cu poze etc... (cu coafuri pentru parul mediu)"
+ sustin in continuare faptul ca puteai cauta tu frumusel pe internet draguta coafuri asa cum doresti tu, nu ca oamenii sa iti posteze linkuri de-a moaca si tu sa te uiti la ele sa pierzi timpul dand click pe fiecare si dupa tu sa spui.stiti de fapt doresc poze cu coafuri care mi-ar avantaja fata fiindca noi nu stim cum arati... asa ca mai calcati pe orgoliu.
Doamne da fata doar a intrebat! Doar exista mii si mii de siteuri cu coafuri poate credea ca altcineva a vazut unele mai dragute Bitch
Multumesc @ Nitrong, ai dreptate.
De ce tu i-ai dat lui stupid? Eu ti-am dat tie pentru ca meritai, dar el/ea nu merita.
Are dreptate Eu de fapt asta vroiam Poate sunt altele de care eu nu am aflat Daca ai chef de cearta, du-te la mata Paa
IoanaElenaa întreabă: