anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu niste sfaturi pentru par gras.

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna, si eu am avut problema asta, si m-am dus la farmacie[pentru ca de mult vroiam sa imi schimb samponul pentru ca cele din comert au detergent si cam de aceea se ingrasa parul sau te manaca scalpul] si i-am zis problema iar aceea doamna mi-a recomandat sampon de la himalaya [herbals] pentru par gras, si e destul de bun si nici nu cost chiar atat de scump 16, 67 lei, si inca ceva, sa te dai cu balsam doar pe varfuri, si sa te speli pe cap cu apa destul de calduta nu fierbinte pentru ca deranjeaza scalpul si produce sebum (care ingrasa parul). iar matreata face parte tot din aceeasi categorie, samponul care il folosesti iti irita scalpul..., te sfatuiesc sa te duci la farmacie si sa iti spui problema, ele se pricep mai bine.
Sau ceva natural, o masca din galbenus de ou, miere si lamaie. Este o masca hranitoare, dar si astringenta. Se aplica pe parul uscat si curat si se lasa 20 minute. O poti folosi saptamanal, pana cand scapi de aceasta problema.

3 răspunsuri:
| LifeFail a răspuns:

Încearcă şamponul şi balsamul de la Dove.
Baftă!

| delia_6094 a răspuns:

Pai eu zic sa-ti iei un sampon de par gras si sati speli parul de 2, 3 ori pe saptamana.Samponul il poti gasi si in carrefour si poate fi de la garnier. Daca te duci in carrefour ala mic de la unirea la parter poti gasi cel putin eu am gasit. Sper ca ti-am fost de folos.

| Mikaela a răspuns:

Si eu am parul gras si de mult caut niste sfaturi.Eu in ultimul timp am folosit nivea si pot spune ca nu mi la mai ingrasat, ba chiar la facut matasos.happy