| stelear a întrebat:

Vreau si eu niste sugestii pentru un bal mascat ce se apropie in ce sa ma deghizez, fara sa cumpar costum! mai putin doctor sau pompier! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Shaggy02 a răspuns:

In pirat pentru ca poti sa iti iei niste hane care nu prea le folosesti le rupi putin sa arate ca cele de pirat iti pui un petic si un carlig daca vrei.Sau mai poti in vampir te machezi pe fata alb iti iei o pelerina si niste hane negre si niste dinti falsi si totul e perfect! Sper ca te-am ajutat

11 răspunsuri:
| BonneLess a răspuns:

Ai putea sa te deghizezi intr-un ingeras gen Cuppidon daca tot am trecut de Valentine`s Day si se apropie Dragobetele tongue

| IMC90 a răspuns:

Du-te-n aia goala

| Adina77 a răspuns:

Buna!
Eu m-as deghiza in pionier.
Fustita neagra plisata, camasa alba si cravata rosie.
Dragut, nu?
Si sa nu uitam de doua codite obligatorii.happy

| CopilașTembel a răspuns:

Cum a zis MissDiamond,poti fi Cuppidon, dar un cupidon mai nebunatic tongue, ia-ti niste boxeri cu inimioare si ia-ti peste blugi cu o camasa alba si poate gasesti un arc cu ininmioara.tongue

| Angellx3 a răspuns:

General, superman :)), Cowboy,Clown Napoleon,Darth Vader,Pirat,Marinar,soldat, Muschetar, Robin Hood.

Uite un site, te uiti la poze si poti sa iti faci singur costum.

http://www.artrepublic.ro/costume-barbati.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti fata sau baiat ca nu mai inteleg

| stelear explică (pentru anonim_4396):

Baiat de cand ma stiu laughing! stiu ca nickname-ul meu suna feminin 'stelear' dar de fapt e numele meu de familie si cu initiala numelui meu adica Stelea R. tongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru stelear):

Atunci astia de ce o zis sa-ti iei fusta sa-ti faci codite

| stelear explică (pentru anonim_4396):

Cred ca datorita nickname-ului meu, eu am crezut ca tu ai inteles gresit dupa nickname. in fine pana la urma! ma facui mosneag la ballaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru stelear):

Mda bravo :*

| AndoAlex a răspuns:

Poti sa fi creativa si sa faci un mic costum gen Batman ori Superman.winking