| anonimaalee29 a întrebat:

Vreau si eu o metoda buna de epilat pentru picioare...dar sa fie cat mai ieftina...fiindca imi creste foarte repede firul si am picioarele lungi. Fara raspunsuri gen big, ceara. Epilator am incercat sa folosesc si m-a durut atat de tare incat am tipat laughing
Help

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai exista o modalitate de epilare, fara big si fara ceara, cea cu CREMA EPILATOARE, care se gaseste in magazinele cosmetice, nu costa mult dar, trebuie facuta o proba pe o suprafata mica, ca sa nu fii alergica la acel produs chimic.

| NLS a răspuns:

Tipat, zici?
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=86036&forum=7

Totusi, epilatorul ramane cea mai sanatoasa metoda de epilare pentru membre.
Urmat de ceara si BIC.

Crema e usor de folosit, dar e cancerigena (mai ales folosita regulat, ca metoda de baza).
Pentru axile si inghinal, singura metoda recomandata e BIC-ul, si eventual sedinte cu laser pentru indepartarea definitiva, pentru ca celelalte metode, prin smulgere, perturba activitatea glandelor endocrine.
E nevoie de pana la 10-12 sedinte, pentru ca pe corp exista fire de par in diferite stadii de crestere, si laserul e eficient doar pentru faza activa(anagena).

| Elena9328 a răspuns:

Crema de epilat

| Maskoff a răspuns:

Dacă vrei să găsești o metodă care să încetinească creșterea părului. îmi pare rău, dar ceară depilatoare mi se pare cea mai bunălaughing
Îți poți pregăti sona înainte gen sa nu te mai doară. gheață amorțește spre exemplu.

Nu prea sunt alte metode ieftine asa cum vrei. daca nu ai pielea sensibila, poți încerca și crema depilatoare. eu nu sunt de acord cu ea. dar multe persoane o laudă